Släktforskningens dagar 2013

Släktforskningens dagar 2013

Släktforskningens dagar 2013 närmar sig. Helgen den 16-17 mars är det dags och MyHeritage kommer ställa ut på Släktforskningens dagar i Göteborg. Det är fri entré hela helgen.

Släktforskningens dag

Den tredje helgen i mars kommer bibliotek, arkiv och släktforskningsföreningar över hela landet hålla helgöppet för att ge dig chansen att lära känna deras verksamhet lite bättre, men även för att ge dig möjligheten att lära dig mer om släktforskning. Årets tema för Släktforskningens dag är: ”Soldaten i släkten – till fots, till häst, till sjöss”. Det är ett intressant tema eftersom de flesta av oss åtminstone har en soldat i släkten.

Evenemanget är som sagt utspritt över hela landet och MyHeritage har valt att ställa på Landsarkivet i Göteborg i Riksarkivets nya lokaler. Lokalerna är belägrade centralt, nära Götaplatsen. Landsarkivet har bedrivit sin verksamhet där i över 100 år.

Du hittar oss i monter 17. I montern kommer två av våra anställda vara på plats för att informera och demonstrera vad MyHeritage har att erbjuda, samt att svara på era frågor.

För dig som vill införskaffa eller förlänga ett abonnemang hos oss, kommer vi under helgen att erbjuda 25 % rabatt på alla våra abonnemang.

Tävling

Kom till vår monter och berätta vilken släkting som du vill lära dig mer om och varför – varje dag kommer en lycklig vinnare få ett gratis årsabonnemang hos oss och obegränsad tillgång till MyHeritages digitala arkiv online – SuperSearch – med tillgång till över 4 miljarder historiska dokument och miljontals offentliga släktträd och tidningsartiklar.

Förutom tävlingen, sker följande aktiviteter i montern:

Öppettiderna för både lördagen och söndagen är 10.00–16.00.

Vi ses i Göteborg!

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

  • Allan Hoe Andersen

    mars 7, 2013

    Jeg vil spørge hvornår bliver det i Danmark, jeg kan skaffe lokaler i Holbæk eller igennem disHolbæk

    Har selv en Soldat der hed Nøjd fra sverige og som har ført til mange grene igennem Christina Åberg

    • Sara

      mars 27, 2013

      Hej Allan,

      Tyvärr har jag inte hittat något evenemang i Danmark. Men vi får hoppas på nästa år.

      / Sara