Backstreet Boys MyHeritage DNA-resultat är klara!

Backstreet Boys MyHeritage DNA-resultat är klara!

Tidigare i år tillkännagav vi ett samarbete med Backstreet Boys. De släppte nyligen ett nytt studioalbum som heter DNA och de befinner sig för närvarande mitt i sin DNA World Tour. Bandet skapades för mer än 25 år sedan och medlemmarna i bandet har varit tillsammans så länge att de praktiskt taget är familj.

AJ, Howie, Nick, Kevin och Brian har grävt in djupare in i sitt förflutna med MyHeritage DNA. Varje bandmedlem tog ett DNA-test för att lära sig mer om sitt ursprung, och deras DNA-resultat är nu färdiga!

Se vad de upptäckte i videon här:

De blev förvånade över sina olika blandningar av etniska grupper och de älskade upplevelsen av att lära sig mer om sitt ursprung och vad som gör dem till vem de är.

”Tack vare MyHeritage får jag äntligen veta vem jag är,” sade AJ McLean.

De lärde sig att det finns mer som förenar oss – alla människor som bor runt om i världen – än som delar oss.

Nick Carter kommenterade: ”Jag känner att MyHeritage förenar världen.”

Kevin Richardson och Brian Littrell är första kusiner och denna specifika DNA-matchning var ingen överraskning, men var och en fick tusentals andra DNA-matchningar med MyHeritage-användare över hela världen.

Så vem vet, du kanske är släkt med en Backstreet Boy? Testa ditt DNA med MyHeritage idag och få reda på vem du är släkt med!