Endast denna vecka: Uppladdningar av DNA är helt gratis – inklusive alla avancerade DNA-funktioner för alltid!

Endast denna vecka: Uppladdningar av DNA är helt gratis – inklusive alla avancerade DNA-funktioner för alltid!

I dessa dagar har många människor testat sitt DNA och letar efter en säker, gratis och lagstiftningsfri tjänst där de kan ladda upp sina DNA-uppgifter och få DNA-matchningar.

Vi har utmärkta nyheter för alla dessa människor: endast denna vecka, fram till midnatt den 18 december 2019, kan du ladda upp dina DNA-data till MyHeritage och få alla avancerade DNA-funktioner gratis, för alltid! MyHeritage är känd för sin strikta politik för att förbjuda användning av DNA-databasen för brottsbekämpning, vilket gör den till det perfekta hemmet för användare som är bekymrade över sekretessen för de genetiska uppgifterna för sig själva och för deras familjemedlemmar.

Om du har gjort ett DNA-test tidigare på en annan tjänst, kan uppladdning av dina DNA-uppgifter till MyHeritage hjälpa dig att lösa genealogiska problem och upptäcka nya släktingar.

Ladda  upp dina data till MyHeritage nu

Användare som laddar upp DNA-data den här veckan (11-18 december 2019) kommer att få tillgång till alla avancerade DNA-funktioner gratis, för denna DNA-data, vilket sparar kostnaden på 29 $ i upplåsningsavgift per kit, nu och i framtiden!

Varför ladda upp till MyHeritage

 • En enorm global användarbas på mer än 3,5 miljoner människor
  Den bästa tjänsten världen över för europeiska DNA-matchningar
  Avancerade och innovativa DNA-verktyg inklusive kromosombläsare, AutoClusters, Theory of Family Relativity ™ och mycket mer
  DNA-data som laddas upp till MyHeritage är helt privata och säkra. Endast du kan se DNA-data som du laddar upp.
  MyHeritage kommer aldrig att sälja data till försäkringsbolag, och vi har en strikt policy som förbjuder användning av våra DNA-tjänster av brottsbekämpande organ.

Vad det tidsbegränsade erbjudandet inkluderar

Om du utnyttjar detta erbjudande och laddar upp dina råa DNA-uppgifter den här veckan, kommer du, förutom de grundläggande DNA-funktionerna som att ta emot, exportera och kontakta DNA-matchningar och se gemensamma förfädersnamn, att kunna få tillgång till följande funktioner gratis, inte bara den här veckan utan också i framtiden:

 • Etnicitetsuppskattning
 • Kromosomläsare
 • Se släktträd och släkttavlevy för dina DNA-matchningar 
 • Gemensamma DNA-matchningar
 • Gemensam etnicitet
 • Gemensamma förfädersplatser
 • AutoClusters (Autogrupperingar)
 • Theory of Family Relativity™

Hur du laddar upp dina DNA-data

Du kan hitta instruktioner för hur du exporterar dina data från en annan tjänst och laddar upp dem till MyHeritage på vår DNA-uppladdningssida.

Vi stöder DNA-filer från Ancestry, Family Tree DNA’s Family Finder, 23andMe (alla versioner, inklusive v5).

Miljontals människor har hittat nya familjemedlemmar via MyHeritage. Se den här historien om Rae Robinson, som hade letat efter sin familj från sin fars sida i 31 år och försökt många DNA-testtjänster tills en uppladdning till MyHeritage löste fallet.

Så vad väntar du på? Ladda upp dina DNA-data till MyHeritage nu, medan alla DNA-funktioner är gratis.