MyHeritage öppnar ett europeiskt distributionscenter för DNA-kit

MyHeritage öppnar ett europeiskt distributionscenter för DNA-kit

Vi är glada att meddela att för att bättre kunna hantera den stora efterfrågan på MyHeritage DNA-kit i Europa, har vi nu öppnat ett nytt distributionscenter i Tilburg, Nederländerna.

MyHeritage DNA erbjuds på fler språk än någon annan DNA-tjänst – och säljs i nästan alla länder över hela världen. MyHeritage är nu känt bland familjehistoriska entusiaster som en ledande DNA-tjänst i Europa och som det bästa valet för europeisk DNA-matchning, vilket gör det möjligt för användare att hitta släktingar i Europa genom delat DNA. Det är den perfekta DNA-testtjänsten för personer som söker sina släktingar i Europa och för människor i USA och resten av världen, vars förfäder härstammar från Europa. Som marknadsledande i Europa fortsätter efterfrågan på MyHeritage DNA-kit att växa snabbt. Vi har sett en ökning på 450% på försäljningen av DNA-kit i hela Europa, under de första fem månaderna av 2018.

Blaine Bettinger, grundaren av den populära gruppen Genetic Genealogy Tips & Techniques group på Facebook sa:

MyHeritages europeiska fokus tillhandahåller några av de bästa europeiska matchningarna. Detta gör att människor i Europa och de med europeiska arv kan hitta värdefull ny information. Jag har fått matchningar på MyHeritage som jag inte har fått någon annanstans.

Hittills har DNA-kits som beställts av europeiska kunder bearbetats av MyHeritage DNA-uppföljningscenter i USA. Tack vare att vi öppnat det nya distributionscentret levereras dessa kit nu direkt från Europa, vilket innebär en förkortning av frakt- och leveranstider. Leveranstid i hela Europa via standard frakt tar nu mindre än en vecka och i vissa fall mycket mindre tid (till exempel 2-dagars leverans till Nederländerna och Belgien, 3-5 dagar till Tyskland och Danmark). Expressfrakt är också tillgänglig, med leverans nästa dag för beställningar som gjorts före 13.00 och 2-dagars leverans för alla andra.

Fraktkostnader till Europa är nu mycket lägre för konsumenterna än tidigare.

Det nya distributionscentret täcker de flesta länder i Europa, utom Polen, där MyHeritage DNA-kit inte säljs, och icke-EU-länderna Norge och Schweiz, dit  det fortfarande skickas från MyHeritages uppfyllningscentrum i USA. I framtiden kommer det nya distributionscentret också att samla in DNA-prover som skickas tillbaka av europeiska kunder och snabbt skicka dem till MyHeritages DNA-labb i USA.

Öppnandet av det nya europeiska distributionscentret är det senaste i våra pågående insatser för att möta den växande globala efterfrågan och för att få dina DNA-kit till dig snabbare, så att du kan få dina resultat tidigare.

För att beställa ditt eget DNA-kit eller ytterligare DNA-kit för dina familjemedlemmar, besök MyHeritage.se/DNA

Lycka till!