Stora rabatter på våra DNA-tester

Stora rabatter på våra DNA-tester

MyHeritage är glada att tillkännage stora rabatter på DNA-tester. I takt med att DNA-analysteknik har mognat och blivit allt vanligare, har priserna på DNA-tester för släktforskning blivit mycket billigare och nu erbjuder vi dessa förmånliga priser direkt till våra användare.

Med våra enkla DNA-tester får du möjligheten att göra följande:

 • Upptäck ditt ursprung och hitta nya släktingar: DNA-matchningar kan hitta släktingar utifrån ditt DNA, inklusive släktingar som du tidigare inte kände till.
 • Fördjupa ditt träd bakåt i tiden: DNA kan hjälpa dig att gå längre tillbaka i tiden än vad historiska dokument brukar kunna.
 • Lös livslånga mysterium: DNA kan hjälpa dig att ta dig igenom ”hinder” i din släktforskning som har gäckat dig i åratal.
 • Och mycket mer.

MyHeritage har ett nära samarbete med Family Tree DNA som är världsledande inom genetisk släktforskning, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda dig de bästa DNA-testerna och tjänsterna för DNA-matchningar för släktforskning. Family Tree DNA har banat väg för genetisk släktforskning och har världens största DNA-databas (med över 665 000 DNA-uppgifter). Detta betyder att du har de bästa förutsättningarna att få bra DNA-matchningar när du testar med MyHeritage och Family Tree DNA.

Beställ ett rabatterat DNA-test nu


Det finns flera olika typer av tester tillgängliga på MyHeritage. Varje test har olika syften och kan hjälpa dig att göra specifika upptäckter om din släkts ursprung. Y-DNA-testet är användbart för att identifiera ursprung på din direkta faderslinje; mtDNA-tester är till för att utforska din direkta moderslinje; och Family Finder-testet är till för att hitta släktingar över alla linjer via autosomalt DNA och för att producera en procentuell kartläggning av dina etniska rötter.

Från och med i dag kan du köpa det populära Family Finder-testet för endast €75 (690 SEK) istället för € 213 (2 100 SEK), och spara 65 % på det bästa och billigaste autosomala DNA-testet på marknaden. MyHeritages PremiumPlus- medlemmar får ytterligare en rabatt på 10 % på alla våra DNA-tester. Till exempel kostar Family Finder bara €67,5 (620 SEK). Är du inte Premium- Plusmedlem? Då är det här ett bra tillfälle att uppgradera.

Vi erbjuder även betydande rabatter på följande kombotestkit, som skapats för användare som vill få ut det mest av DNA: Y-DNA37 + mtDNAPlus, mtFullSequence, Family Finder + mtDNAPlus, Family Finder + Y-DNA37, Family Finder + mtFullSequence och Comprehensive Genome (omfattande arvsmassa).

DNA-tester erbjuder en möjlighet att lära sig mer om sitt ursprung och upptäcka sitt förflutna. Samtliga tester används endast för släktforskningsändamål och analyseras inte för sjukdomar och medicinsk information. Sekretessen är strikt. Resultaten analyseras i ett avancerat genetiskt släktforskningslabb i Houston, Texas och delas inte med någon annan än dig.

Om du har frågor om våra DNA-tester, kan du läsa våra frågor och svar om DNA.

Priserna på dessa tester är nu lägre än någonsin tidigare, och billigare än på andra platser.

Missa inte vår rea – beställ ditt DNA-test i dag!

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

 • Gunilla

  januari 25, 2014

  Hej,
  Till vilken datum gäller detta erbjudandet på DNA Testerna?

  • Sara

   januari 27, 2014

   Hej Gunilla,

   Erbjudandet gäller fram till den 31 januari 2014.

   / Sara

 • Ylfva Sanabria

  januari 28, 2014

  Hej Sara,
  Jag DNA-testade mig förra året. Jag skulle nu behöva mitt Kit #, men har tappat bort det. Var kan jag hitta det?
  Med vänliga hälsningar,
  Ylfva

  • Sara

   januari 28, 2014

   Hej Ylfva,

   Jag rekommenderar dig att besöka Family Tree DNAs webbsidan: .
   Klicka där på den orange logga in-knappen i övre högra hörnet på webbsidan.

   Där kan du logga in på din personliga sida med hjälp av ditt kitnummer och lösenord.
   Om du har glömt kitnummer och lösenord, kan du använda återställningsverktyget på inloggningssidan.

   Lycka till!

 • Ylfva Sanabria

  januari 29, 2014

  Hej Sara,

  Tack så mycket för hjälpen!

  Ha en fin dag!
  Ylfva