Uppdatering för Theory of Family Relativity™

Uppdatering för Theory of Family Relativity™

Om du har försökt ta reda på hur några av dina DNA-matchningar är relaterade till dig och inte fått några Theories of Family Relativity™ ännu, kan du ha tur.

Theory of Family Relativity™ utnyttjar alla tillgängliga data på MyHeritage, som släktträd och historiska register, för att ge dig rimliga teorier om hur du kan vara relaterad till en given DNA-matchning. Vi kör uppdateringar och uppdaterar data med jämna mellanrum och vi har precis uppdaterat data igen den här veckan.

MyHeritage databaser har vuxit avsevärt sedan den senaste uppdateringen, inklusive miljoner fler släktträd och mer än 2 miljarder historiska poster (vilket ger oss totalt över 12 miljarder poster). Det betyder att det finns en utmärkt chans att de av er som har stannat av eller fastnat på vissa DNA-matchningar kan få svar och nya insikter om era förfäder och familjerelationer.

Theory of Family Relativity™ – uppdatering genom siffror

Det totala antalet teorier har ökat från 14 260 864 till 20 330 031 – en ökning med 42,6%.

Antalet DNA-matchningar som inkluderar en teori har ökat med 42,5% från 9 964 321 till 14 201 731.

Ibland kommer vi till en teori genom flera olika vägar, vilket indikerar en stark teori och ger ytterligare underlag. Efter föregående uppdatering fanns det totalt 115 106 944 sökvägar. Den här uppdateringen ökade antalet sökvägar med 40,5% till 161 762 761.

Antalet MyHeritage-användare som nu har minst en Theory of Family Relativity™ för sina DNA-matchningar har ökat med 33,6%.

Hur kan jag ta reda på om jag har nya teorier

Om vi ​​har hittat nya teorier åt dig i den här uppdateringen, ser du ett banner för Theory of Family Relativity™ högst upp på sidan om DNA-matchningar. Klicka på ”Visa teorier” för att se alla teorier som vi hittat, både gamla och nya.

Denna banner, som indikerar att du har nya teorier, kommer att finnas tillgänglig i några veckor, varefter du kan komma åt dina teorier genom att gå till din DNA-matchningssida.

När en DNA-matchning har en teori kommer detta att anges i DNA-matchningskortet. Du kan också filtrera dina DNA-matchningar för att bara se de med en Theory of Family Relativity™ genom att klicka på filterikonen. I den första gruppen filter väljer du ”Har Theory of Family Relativity™.”

Du kommer också att se ett ”NYTT”-märke bredvid nya teorier som just lagts till. Denna indikation kommer att visas i 30 dagar.

Theory of Family Relativity™ är en premiumfunktion som kräver ett webbplats-abonnemang på MyHeritage (Premium, PremiumPlus eller Komplett abonnemang). Användare utan abonnemang kommer fortfarande att se alla teorier som hittat för dem, men när de klickar på teorin för att se alla detaljer, kommer en del av informationen att vara dold. Användare som laddar upp sin råa DNA-data från en annan testtjänst till MyHeritage och inte vill köpa ett abonnemang kan betala en engångsavgift på 324 kr per kit för att låsa upp alla avancerade DNA-funktioner som erbjuds av MyHeritage, inklusive Theory of Family Relativity™. Läs mer om våra abonnemang.

Slutsats

Theory of Family Relativity™ kan vara en `game-changer` för personer som söker efter nya familjemedlemmar och släktforskare som försöker bryta igenom tegelväggar. Det kan hjälpa användare att omedelbart lösa mysterier som kan ha förbryllat dem i månader eller år.

Förresten, om du inte har tagit MyHeritage DNA-testet ännu, kan du överväga att utnyttja vårens rea: DNA-kit finns nu tillgängliga till det lägsta priset någonsin under hela maj.
Beställ ett kit nu.

Vi hoppas att du har glädje av den nya uppdateringen och vi vill gärna höra om dina nya upptäckter.