En tillbakablick på MyHeritage Eurovision Bus Tour

En tillbakablick på MyHeritage Eurovision Bus Tour

Imorgon händer det – finalen i Eurovision Song Contest 2019! Då vi med stor spänning väntar på detta fantastiska event kan vi inte låta bli att blicka tillbaka på den otroliga resa som ledde oss fram till Eurovisionsveckan. Allt började med MyHeritage Eurovision Bus Tour! MyHeritage reste runt och gav det färgsprakande och roliga i Eurovision Song Contest till fans i 13 städer i Europa.

Se vår coola video som sammanfattar bussturen här:

Från 5 till 21 april 2019 gav MyHeritage Eurovision Bus fansen en chans att delta i en exklusiv sångtävling och en chans att vinna biljetter till Eurovision 2019-finalen. Man kunde ta selfies med Eurovision-tema, se kändisars gäst-uppträdanden och vara med om roliga popup-händelser.

Bussturen spred Eurovisionstämning i städer runt om i Europa men förutom det hjälpte den också att visa de kopplingar som binder ihop oss alla till #OneBigFamily.

Utöver bussturen, som ledde fram till Eurovision, samarbetade vi med en exklusiv grupp Eurovision-stjärnor – tidigare och nuvarande – för att ta dem på resan av familjehistoriska upptäckter. Besök vår MyHeritage Eurovisionsajt och få reda på mer: www.myheritage.com/eurovision.