Eurovision 2019: One Big Family – En enda stor familj

Eurovision 2019: One Big Family – En enda stor familj

Vi är stolta över att officiellt sparka igång vår inledning till Eurovision Song Contest 2019 med fantastiskt familjehistoriskt innehåll! Vi har samarbetat med en exklusiv grupp av Eurovision-stjärnor – tidigare och nuvarande – för att ta med dem på en resa i familjehistorisk upptäckt.

I september tillkännagav vi vår glädje över att bli utnämnda till huvudsponsorer i Eurovision Song Contest 2019, som äger rum 12-18 maj 2019 i Tel Aviv. Eurovision Song Contest är världens största levande musikevent, sedd av i genomsnitt 200 miljoner människor runt om i världen.

Eurovision-legender

Under de kommande månaderna kommer vi att ge dig fascinerande innehåll om några av Eurovisionens största stjärnor.

Här är några av de spännande namnen vi jobbar med:

  • Netta Barzilai, vinnare av Eurovision 2018 med låten “TOY.”
  • Dami Im, 2016 Eurovisionsvinnare av juryröstningen, tvåa allt som allt. Hon är känd för att ha uppnått den högsta poängen för Australien.
  • Eimear Quinn, vinnare av Eurovision 1996 med låten ”The Voice.”
  • Lenny Kuhr, representerade Nederländerna i Eurovisionen 1969 med sin låt ”De Troubadour”. Hon var en av FYRA vinnare det året!
  • Izhar Cohen, vinnare av Eurovision 1978 med gruppen Alphabeta som sjöng ”A-Ba-Ni-Bi.”
  • Poli Genova har representerat Bulgarien två gånger i Eurovisionen, var mentor på The Voice of Bulgaria och X Factor Bulgaria och var värd för Junior Eurovision Song Contest 2015.

Efter att ha representerat sina länder och övervunnit hinder i tidigare Eurovisions-tävlingar, är de på väg att inleda en helt ny resa för att avslöja hur deras etniska ursprung sammanhänger med deras nationella identiteter. Under de närmaste månaderna kommer dessa stjärnor att ta MyHeritage DNA-test och bygga sina släktträd. Håll dig uppdaterad när Netta, Dami, Eimear, Lenny, Izhar och Poli upptäcker sina etniska ursprung och avslöjar otroliga historier om deras familjehistoria.

Eurovision Families

Familjer finns i alla former och storlekar, och Eurovisionsfamiljen är inget undantag. Under de närmaste månaderna kommer vi att bygga Eurovisionsfamiljen och belysa fascinerande kopplingar mellan Eurovisionens legender, nuvarande tävlanden och dedikerade Eurovision fans. När vi utforskar dessa kopplingar får vi en större förståelse för hur vi alla ingår i ”En stor familj”.

Vi har redan tittat på noterbara samband mellan några av Eurovisionens mest anmärkningsvärda deltagare från tidigare år. Med några grundläggande familjedetaljer och med hjälp av MyHeritage SuperSearch™ upptäckte vi att många av dem är relaterade till varandra!

Tävlingar!

Delta i våra spännande tävlingar för en chans att vinna fantastiska priser. En lycklig familj kommer att vinna GRATIS biljetter till Eurovision 2019! Håll dig uppdaterad för mer information!

Är du den största Eurovision-superfan i din familj? Våra trivia-spel kommer att testa din kunskap för att se om du är den ultimata Eurovision-entusiasten. Med ganska okända fakta om dina favoritstjärnor och vinnare av Eurovisionen, kan varje superfan lära sig något nytt.

Håll dig uppdaterad

För att hålla jämna steg med allt det spännande innehållet i ”One Big Family” Eurovision 2019 har vi lagt till en ny kategori Eurovision 2019 category här på vår blogg. Ta reda på vilka Eurovisionslegender som är relaterade till kungligheter!

Har du en favorit-Eurovisionslåt? Vill du veta mer om deras familjehistoria? Låt oss veta i kommentarerna nedan!