MyHeritage online-evenemang för februari

MyHeritage online-evenemang för februari

Det har varit en otroligt hektisk månad på MyHeritage med en del fantastiska nya funktioner! Som alltid har vi ett fantastiskt schema över online-evenemang planerade för denna månad, med särskilt fokus på att utforska de nya funktionerna och uppdateringarna på MyHeritage.

Våra gratis live-seminarier inkluderar toppexperter inom släktforskning, släktforskning och DNA som talar om en mängd olika användbara och relevanta ämnen. Tack vare liveformatet kan du ställa frågor och interagera med föreläsarna i realtid. Även om du inte kan delta i liveevenemanget kan du fortfarande njuta av alla inspelade Facebook Live-sessioner i avsnittet Videor på MyHeritage engelska Facebooksida och svenska Facebooksida, och många av Fråga experten-sessionerna görs tillgängliga senare gratis på MyHeritage Kunskapsbas.

Facebook Live-sessioner

Ingen förhandsregistrering krävs för dessa sessioner: du kan delta direkt från vår Facebook-sida. Besök bara sidan när sessionen är planerad att starta och kolla efter livevideosändningen högst upp i flödet. Du kommer att kunna ställa frågor i kommentarerna, och talarna kommer att svara på dem live.

February 1, 2 P.M. EST

Ämne: Sök efter släkt i South Carolina

Talare: Bernice Bennett

Beskrivning: Följ med författaren och släktforskaren Bernice Bennett på sin resa för att spåra sina förfäder i South Carolina – och lär dig några tips och tricks för att forska i dina egna förfäder söderut.

February 3, 2 P.M. EST

Ämne: Hitta historierna om alla 400 000+ andra världskrigets fallna soldater

Talare: Don Milne

Beskrivning: Don Milnes ideella initiativ började som ett ödmjukt bloggprojekt, Stories Behind the Stars. Det har nu utvidgats till att spela in berättelserna om alla 400 000+ soldater som föll för USA under andra världskriget. Hör hans historia och lär dig hur du kan bidra till att bevara dessa hjältars berättelser.

February 8, 2 P.M. EST

Ämne: Familjehistoria i köket

Talare: Gena Philibert-Ortega

Beskrivning: Ingenting känns mer som familj, än en god måltid. Gå med släktforskaren och forskaren Gena Philibert-Ortega och upptäck hur du kan få kontakt med dina förfäder genom maten de åt.

February 10, 1 P.M. EST

Ämne: Bli förälskad i MyHeritage äktenskapsregister

Talare: Thomas MacEntee

Beskrivning: Sakkunniga släktforskaren Thomas MacEntee visar hur du hittar information om de stora romantikerna i din familj i MyHeritages äktenskapssamlingar! Upptäck vad äktenskapsposter kan avslöja om din familj och hur de kan berika din forskning.

February 22, 2 P.M. EST

Ämne: Avancerade DNA-funktioner på MyHeritage

Talare: Ran Snir

Beskrivning: MyHeritages chef för produkthantering Ran Snir kommer att presentera de avancerade DNA-funktionerna på MyHeritage och visa dig hur de kan hjälpa dig att bättre förstå dina DNA-resultat och göra framsteg med din släktforskning.

February 15, 2 P.M. EST

Ämne: Säg omelett! Bevara, identifiera och förbättra förfädernas foton

Talare: Maureen Taylor

Beskrivning: Maureen Taylor, a.k.a. The Photo Detective, visar hur du identifierar dina förfäder i gamla foton, förbättrar bilderna och bevarar dem för framtida generationer.

February 17, 2 P.M. EST

Ämne: Navigering i MyHeritages mobilapp

Talare: Masha Novak

Beskrivning: Masha Novak, projektledare för MyHeritage mobilapp, går igenom appen och visar hur du kan utnyttja dess fulla potential som ett släktforskningsverktyg. Lär dig mer om appens exklusiva funktioner och få några bra tips för släktforskning när du är på språng!

Fråga experten

Den kostnadsfria webinarserien Fråga experten ledd av vår släktforskningsexpert, Daniel Horowitz, spänner över ett brett utbud av ämnen, från att utnyttja användbara MyHeritage-funktioner till att söka i historiska dokumentsamlingar. För att anmäla dig till en Fråga experten-session, klicka på registreringslänken nedan.

February 4, 1 P.M. EST

Ämne: Hantera flera konton och träd på MyHeritage

Beskrivning: MyHeritage låter dig bygga flera släktträd och använda flera konton, men det kan ibland bli svårt. Här lär du dig några bästa metoder för att hålla dig organiserad och få ut det mesta av dina flera konton.

Klicka här för att registrera dig till ”Hantera flera konton och träd på MyHeritage”.

February 11, 1 P.M. EST

Ämne: Utforska AutoGruppering

Beskrivning: AutoGruppering är ett extremt användbart verktyg för att gruppera dina DNA-matchningar och ta reda på hur de är kopplade till varandra och till dig. Kom och utforska detta verktyg och lär dig hur det kan hjälpa dig med din genetiska släktforskning.

Klicka här för att registrera dig till ”Utforska AutoGruppering”.

Vi ser fram emot att se er där!