Utforska svenska historiska poster gratis på Sveriges nationaldag 🇸🇪

Utforska svenska historiska poster gratis på Sveriges nationaldag 🇸🇪

Fira Sveriges nationaldag med historiska poster gratis

Nationaldagen är det perfekta tillfället att upptäcka mer om dina svenska rötter. För att fira erbjuder vi gratis tillgång till alla 201,7 miljoner svenska historiska poster på MyHeritage, gäller från den 4:e till 9:e juni 2024.
Få nya insikter om dina förfäder genom 44 samlingar, inklusive Sveriges husförhörslängder, födelse-, vigsel- och dödsregister, militärinskrivningsregister, historiska böcker m.m. Posterna går tillbaka till 1600-talet och många av dem inkluderar bilder av originaldokumenten. Oavsett om du är svensk till tusen eller om Sverige var ett kort stopp på din familjs resa, erbjuder dessa samlingar en utmärkt chans att lära dig mer om din familjehistoria.

Så får du tillgång

För att få tillgång till de svenska historiska registren gratis, besök bara MyHeritages webbplats den mellan 4:e och 9:e juni 2024 och logga in på befintlig användare eller skapa en gratis.

Vad du kan hitta:

  • Husförhörslängder: Spåra dina förfäders liv och familjekonstellationer.
  • Födelse-, vigsel- och dödsregister: Upptäck viktiga livshändelser för dina släktingar.
  • Militärinskrivningsregister: Utforska dina förfäders militära tjänstgöring.
  • Historiska böcker: Få en djupare förståelse för din släkthistoria.

Sök gratis i alla svenska historiska dokument här

Observera att trots att fullständiga tidningsregister på OldNews.com inte ingår i denna gratis kampanj, kommer du att kunna se textutdrag från dessa register gratis på MyHeritage. Glad nationaldag! Vi hoppas att du kommer att njuta av att utforska dina svenska rötter och upptäcka spännande historier om dina förfäder. Nationaldagen är en tid för att fira frihet, demokrati och vårt gemensamma arv.
Njut av dagen, MyHeritage-teamet