#HolidayHeritage-tävlingen, vecka #2

#HolidayHeritage-tävlingen, vecka #2

Förra veckan introducerade vi utmaningen #HolidayHeritage! Besök webbplatsen #HolidayHeritage Challenge för mer information om tävlingen, och för mer detaljer om hur du kan delta i veckans utmaning.

Förra veckans vinnare

Förra veckan bad vi er skicka in era äldsta julfoton. Vi fick några fantastiska bidrag med historiska familjefoton från julen.

Här är några av våra favoriter:

MyHeritage #HolidayHeritage Challenge! This is the only photo at Christmas with my daddy, Ludwig Reinhardt. Christmas 1958. Little did we know that a few months later he would be taken from us by Cancer.

Posted by Karen Mason on Wednesday, November 27, 2019

Besök #HolidayHeritage Challenge för att se alla bidrag!

Vinnaren som har fått mest likes denna vecka och som kommer att få ett MyHeritage DNA-kit för Hälsa och Härkomst och ett MyHeritage komplett abonnemang är Cristian Sanz Sánchez. Christian’s inlägg, där han minns en julföreställning från sin barndom, 1996 i Madrid, fick över 200 likes!

Glöm inte att alla tävlingsdeltagare fortfarande har chansen att vinna vårt stora pris! Det inlägg som har mest likes i slutet av tävlingen kommer att vinna 10 MyHeritage DNA-kit för Hälsa och Härkomst och 10 MyHeritage kompletta abonnemang.

En ny utmaning

I denna veckas utmaning ställer vi följande fråga: Om du kunde gå tillbaka i tiden, vilken förfader skulle du välja att tillbringa julen med, och varför?

För att delta i tävlingen, skriv ditt svar på din Facebook, Twitter eller Instagram. Se till att tagga MyHeritage och använda hashtaggen #holidayheritage. Dela ditt inlägg och HolidayHeritage Challenge-webbplatsen med dina vänner och din familj för att få mest likes. Det inlägg som har flest likes senast den 7 december vinner ett MyHeritage DNA-kit för Hälsa och Härkomst och ett MyHeritage-abonnemang. Foton är populära, så lägg ut ett, om du har ett foto av förfadern som du valde!

Vi väntar med spänning att höra om era förfäder!