#HolidayHeritage-tävlingen vecka #4

#HolidayHeritage-tävlingen vecka #4

Det har varit mycket uppmärksamhet runt vår Holiday Heritage-tävling. Vi har fått en del fantastiska poster av julminnen från åren som gått. Vi hoppas kunna hjälpa dig och din familj att komma in i julstämningen!

Besök #HolidayHeritage Challenge-sajten

Ny utmaning

För vecka 4, veckan fram till jul, låt oss prata traditioner.

Traditioner är ritualer som vi delar och som övergår från generation till generation. De kan vara stora eller små, unika eller vanliga. De kan ha rötter i religion eller kultur, eller kanske följer din familj en årlig tradition baserad på en familjeskämt. Traditioner varierar mycket mellan olika kulturer, regioner och epoker – även från familj till familj.

Oavsett hur familjens traditioner ser ut så skapar det många varaktiga minnen. Har dina förfäder observerat samma jultraditioner som du och din familj håller idag? Berätta historien bakom din familjs traditioner och ta med bilder!

Lägg ut ditt svar på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtaggen #holidayheritage och dela ditt inlägg med vänner och familj för att få så många likes som möjligt. Det inlägg som har flest likes i slutet av veckan vinner ett MyHeritage DNA-kit för Hälsa och Härkomst och ett MyHeritage-abonnemang.

Besök #HolidayHeritage Challenge-sajten och läs mer

Förra veckans vinnare

Förra veckan bad vi våra användare att dela med sig av sina favoriträtter.

Och vår vinnare är …

Vilken fin känsla. Ibland ger en härlig maträtt oss så mycket mer glädje när den tillförs minnet av den person som förberedde rätten för oss och vad de betydde för oss..

Se alla bidrag på #HolidayHeritage-sajten.

Fortsätt att dela dina #HolidayHeritage-inlägg. Vem vet, du kanske tar hem storpriset på 10 MyHeritage DNA-kit för Hälsa och Härkomst och 10 MyHeritage-abonnemang!

Lycka till!