#KärlekiFärg: Dela dina förbättrade och färglagda bröllopsfoton och delta i vår tävling!

#KärlekiFärg: Dela dina förbättrade och färglagda bröllopsfoton och delta i vår tävling!

Alla hjärtans dag är nästan här, och det är den bästa tiden att minnas de stora romantikerna i din familj?

Alla älskar att titta på bröllopsbilder. Det är en sådan glädje att se unga, vackra, älskade ansikten och tänka på hur långt de kom och hur mycket de åstadkom och vad de har upplevt sedan dess. Till och med de familjer som inte ville bli fotade (eller de som inte hade råd med kameror) tog ofta bilder på sin bröllopsdag, medvetna om att detta skulle vara minnen att värna om för kommande generationer.

Det är dags att ta fram de gamla albumen och hitta skoboxarna på vinden och gräva upp dessa foton, för det här kan vara din chans att vinna ett gratis komplett abonnemang eller ett DNA-kit från MyHeritage!

Förra året blev MyHeritage plattform nummer 1 för att ladda upp, förbättra och dela historiska foton med lanseringen av MyHeritage In Color™ – ett verktyg för att automatiskt färglägga svartvita foton – och Bildförbättraren, som förbättrar foton och ger suddiga ansikten skarp fokus. Vi har nyligen lagt till färgåterställning i vår repertoar: en ny funktion i MyHeritage In Color™ som blåser nytt liv i blekta färgfoton.

Det här fotot till exempel, återställdes med hjälp av den här funktionen – ett stort tack till Jo S., administratör för MyHeritage-användargruppen på Facebook för att hon delat sitt underbara färgåterställda bröllopsfoto!

Nedan följer ett annat vackert exempel från MyHeritage-användaren Lloyd P., som just firade sin 40-åriga bröllopsdag! Han berättar att hans fru säger att färgåterskapningen av hans smoking är exakt.

För att fira utvidgningen av vår fotoverktygserie, lanserar vi fototävlingen #KärlekiFärg!

Så här kan du delta:

  • Förbättra, färglägg och/ eller återskapa färgerna i ditt foto. Du kan göra detta genom att ladda upp ditt foto till MyHeritage In Color™ och sedan förbättra det. För mer detaljerade instruktioner, se detta blogginlägg (som innehåller instruktioner om hur man kan förbättra ett färglagt eller färgåterställt foto).
  • Dela det färdigredigerade fotot på dina sociala medier: Twitter, Facebook eller Instagram. Var noga med att tagga @myheritage och ta med hashtaggen #KärlekiFärg när du publicerar.
    Alternativt, om du inte har ett konto på Twitter, Facebook eller Instagram, kan du dela dina foton och berättelser via email genom att skicka dem till historia@myheritage.com med ämne #KärlekiFärg.
    Dela så många foton du vill fram till 14 februari 2021, då vi kommer att rösta fram våra favoriter.
  • Tips: Du kan dela slutresultatet, eller en jämförelse sida vid sida av originalversionen och den förbättrade och färglägda eller färgåterställda versionen.

    Ett annat tips: Vi älskar bra historier. Ju mer du berättar om fotot, desto bättre!Tre lyckliga vinnare får välja mellan ett abonnemang eller ett MyHeritage DNA-kit. Det kompletta abonnemanget ger dig full tillgång till alla MyHeritages funktioner, inklusive Smart Matches™, Record Matches, 13 miljarder historiska poster och obegränsad användning av alla MyHeritage-fotoverktygen. MyHeritage DNA-test avslöjar ditt etniska ursprung, baserat på 42 etniciteter och 2 114 geografiska regioner, och hittar även nya släktingar till dig.Lycka till! Vi väntar med spänning på att se dina foton!