MyHeritage Adventskalender 2017

MyHeritage Adventskalender 2017

Julen är en av de mest populära helgerna. Det är ett unikt ögonblick där familjer samlas för att fira året som håller på att avslutas, vilket ger reflektion, glädje, god mat och många gåvor. Många familjer firar också Jesu födelse, sina religioner, sin släkts generationer och kärlek inom familjen och till medmänniskor.

Det är naturligt att många människor ser fram emot jul. Och det intressanta är att andra kulturer har skapat mycket vackra traditioner för att förkorta väntan fram till julens ankomst. I vissa länder i Europa började en tradition av adventskalendern, som räknas ner från den 1 december till den 24 december. Det började i Tyskland med sockenprästen Gerhard Lang. Han skapade en kalender med 24 små numrerade fönster. Dessa fönster öppnades, ett varje dag, och bakom varje fönster fanns en färgad figur, limmat på ett kort.

Adventskalender – Källa: Wikipedia.de

Adventskalender – Källa: Wikipedia.de

Med tiden förändrades traditionen och överraskningarna bakom dessa små fönster blev större och större. Choklad, broschyrer, dikter, parfymer, det finns inga gränser för fantasin i dagens kalendrar, vilket framkallar fantastiska överraskningar.

Adventskalender med presenter. Källa: Flickr

Adventskalender med presenter. Källa: Flickr

 I år har även MyHeritage bestämt sig för att  överraska i form av en adventskalender!

Vi har förberett en nedräkning, som börjar den 1 december, då du kommer att kunna öppna små fönster, ett varje dag, och se överraskningarna som vi har förberett åt dig.
Klicka här och börja öppna luckorna, en varje dag.

Ha det så kul!

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

 • Inge Andersson

  december 1, 2017

  Hur kommer jag in till Advents och julkalendrarna ?

  • Daphna

   december 1, 2017

   Hej Inge, klicka så kommer du till adventskalendern.
   Du kan öppna en lucka varje dag.