Tidig julrea på DNA börjar idag

Tidig julrea på DNA börjar idag

Julsäsongen närmar sig med stormsteg, vilket gör detta till den perfekta tiden att få ett försprång på din shopping och beställa MyHeritage DNA-kit till dig själv och till dina nära och kära. Ett MyHeritage DNA-kit är en unik och meningsfull gåva, och tack vare vår tidiga julrea på DNA kan du bunkra upp med DNA-kit till ett superlågt pris! Du får också gratis frakt vid beställningar av 2 eller fler kit.

Beställ MyHeritage DNA-kit

Otaliga människor har gjort otroliga familjeupptäckter med MyHeritage DNA. Till exempel, Suzy Fraser, en MyHeritage-användare från Australien som tillbringade decennier med att leta efter sin biologiska familj och upptäckte fyra halvsyskon tack vare hennes DNA-test! Den efterlängtade återföreningen mellan Suzy och tre av hennes syskon, som upprepade gånger försenades på grund av pandemin, ägde slutligen rum förra veckan i Thailand. Tyvärr gick en av Suzys systrar, även hon kallad Susie, bort i ung ålder. Även om de aldrig hade möjlighet att träffas, är likheten mellan de två helt otrolig. Se den känslosamma återföreningen som sändes på 7 News Australia.

Så, varför spendera timmar på att shoppa sista minuten-klappar, när du kan få din shopping ur vägen med något som tilltalar alla? MyHeritage DNA-test avslöjar ditt ursprung i 2 114 geografiska regioner – mer än något annat test – och hittar släktingar som du inte visste fanns. Ge dina vänner och din familj extra glädje denna jul och beställ MyHeritage DNA idag!