Vi presenterar #HolidayHeritage Challenge – Årets jultävling

Vi presenterar #HolidayHeritage Challenge – Årets jultävling

Åh, dessa minnen. Doften av mormors underbara matlagning. De mjuka tonerna av vackra julsånger som svagt smög sig in genom fönstren. Det varma glödet av flimrande ljus. Juldagarna är en värdefull tid att tillbringa med familjen, skapa nya minnen och se tillbaka på gamla.

I denna anda, i dessa jultider, är vi glada över att tillkännage MyHeritage #HolidayHeritage Challenge!

Tävlingen:

Varje vecka under månaden fram till jul kommer vi att lägga upp en ny fråga eller utmaning – och varje vecka väljer vi en ny vinnare. Bland de priser du kan vinna är MyHeritage DNA-kit, abonnemang och en storpristagare kommer att få 10 gratis DNA-kit till alla på sin julklappslista!

För att delta, skriv bara ett inlägg med ditt svar på Facebook, Twitter eller Instagram med hashtaggen #holidayheritage och tagga MyHeritage (Facebook, Twitter eller Instagram). Dela ditt inlägg med vänner och familj för att få så många likes som möjligt.

I slutet av den veckan kommer inlägget med flest röster att vinna ett MyHeritage komplett abonnemang, ett MyHeritage DNA-test och ett MyHeritage hälsotest – och vinnaren kommer att delta i dragningen för det stora priset.

Den första utmaningen:

För den första utmaningen, dela ditt äldsta familjefoto från julhelgerna! Berätta vem som är på fotot, när det är taget, och vad dessa människor betyder för dig.

Lägg upp ditt foto på Facebook, Twitter eller Instagram och se till att använda hashtaggen #holidayheritage. Den första utmaningen kommer att vara öppen 22-28 november 2019.

Vi väntar med spänning att höra om dina julminnen och hjälpa dig att skapa nya minnen som din familj kommer att bevara under kommande generationer.

Håll dig uppdaterad på vår blogg nästa vecka, för veckans vinnare, en ny utmaning och en ny möjlighet att vinna!

Lycka till!