5 saker du inte får missa på släktforskar- dagarna 2015

Snart slår portarna upp för släktforskardagarna i Nyköping. Den 29-30 augusti är det dags och självklart kommer MyHeritage att vara på plats.

De två dagarna erbjuder ett fullspäckat schema. Föreläsningar, workshops,  en massa utställare, tävlingar och mycket annat kommer det att bjudas på. Det kan nästan kännas överväldigande när man läser igenom programmet och man kliar sig i huvud och undrar hur man ska hinna med allt. För att underlätta för dig som har tänkt besöka släktforskardagarna 2015 i Nyköping har vi listat de 5 saker som vi tycker att du ska undvika att missa. Det som bör stå högst upp på din att göra-lista för släktforskardagarna 2015 helt enkelt.

1. Delta i det officiella lotteriet! Tävla om fina priser. Du får en lott genom att köpa programkatalogen för 20 kronor. Lottodragningen sker vid 14.45-snåret på stora scenen på söndagen. Fina priser utlovas, bland annat ett MyHeritage- abonnemang.

Läs vidare: En intervju med Barbro Stålheim som är projektledare för årets upplaga av släktforskardagarna.

Sara Silander kommer vara på plats för att prata släktforskning och svara på frågor om MyHeritage.

Sara Silander kommer vara på plats för att prata släktforskning och svara på frågor om MyHeritage.

     Kaj Winberg, hängiven MyHeritageanvändare och lärare i släktforskning kommer också finnas på plats i vår monter.

Kaj Winberg, hängiven MyHeritageanvändare och lärare i släktforskning kommer också finnas på plats i vår monter.

2. Besök vår monter! Kom och tävla om ett årsabonnemang (till värde av 3 200 kronor). I vår monter kommer du hitta Sara Silander, vår egen kommunikatör som ansvarar för den svenska marknaden, tillsammans med Kaj Winberg, en hängiven MyHeritageanvändaren som även undervisar i släktforskning hos SeniorNet i Sigtuna/Märsta. Kom förbi och säg hej, ställ frågor och om du ännu inte har ett konto på MyHeritage så hjälper vi såklart dig att starta ett – utan kostnad.

Här hittar du vår monter. Vi ser fram emot att träffa dig där. (klicka för större bild).

Här hittar du vår monter. Vi ser fram emot att träffa dig där. (klicka för större bild).

3. Gå på en föreläsning. Under mässans två dagar erbjuds sammanlagt 33 föreläsningar om olika intressanta ämnen. Bland annat kommer DNA-experten Magnus Bäckmark, Bodil Jönsson och bokaktuella Karin Bojs att hålla föreläsningar. Här hittar du det fullständiga programmet: www.sfd2015.se/förelasare.

4. Gå på vår föreläsning. MyHeritage sponsrar Kathinka Lindhes föreläsning ”Sorgeliga saker hände – Elvira Madigan, Sixten och mig” om den romantiska historien om Elvira Madigan och Sixten Sparre. Får inte missas!

5. Använd rabattkoden. Koden SFD2015 ger 30 % rabatt på alla våra abonnemang. Alla är välkomna att använda koden som är giltig fram den 8 september.

Vi ses fram emot att träffa dig i Nyköping!

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

 • olof

  augusti 19, 2015

  Lite väl sent annonserat, kan man få det i kontenta ssom mail.
  mvh Olof.

  • Sara

   augusti 20, 2015

   Tack för din kommentar, Olof.

   Ska ta med mig din feedback för framtida släktforskarmässor.

   / Sara

 • Viviann Andersson

  maj 27, 2016

  Hej, Var kan jag få tag på boken ”sorgelika saker hända” av Kathinka Linde?