MyHeritage besöker släktforskningsmässa i Finland

MyHeritage besöker släktforskningsmässa i Finland
Släktforskningsmässa i Finland (källa: suvut.genealogia.fi)

Släktforskningsmässa i Finland (källa: suvut.genealogia.fi)

Helgen den 17 och 18 mars kommer MyHeritage att ställa ut på släkt- forskningsdagarna i Kuopio. Dagarna som redan börjar den 16 med kostnadsfria föreläsningar, kommer att hållas vid Kuopios musikcenter. Det är gratis entré till mässan och arrangörerna räknar med 700-800 besökare under mässan.

MyHeritagemedarbetaren och finskättlingen Sara Silander kommer tillsammans med vår superanvändare Seppo Tarvainen att närvara på mässan. Vi kommer att vara tillgängliga för att svara på frågor och ge allmän information om MyHeritage.

Om du planerar att besöka mässan är du mer än välkommen att komma förbi vår monter, där vi bland annat kommer att dela ut gåvor och rabatter på våra abonnemang.

Vi uppmanar även släktforskare att ta med sig sin Gedcom-fil för att söka efter okända släktingar med hjälp av vår Smart Match-teknologi, och få en gåva.

Du kan även komma förbi vårt bord och visa oss din MyHeritageapplikation på din iPhone, iPad eller Android och få en gåva!

Seppo Tarvainen

Seppo Tarvainen

Sara Silander

Sara Silander

Samma helg kommer Släkt- och bygdeforskarmässan ”Våra rötter” att gå av stapeln på Korsholms kulturhus i svensktalande Vasa. Vasanejdens släktforskare r.f. och Vasa släkt- och bygdeforskare r.f. arrangerar mässan tillsammans.  Mässan pågår endast den 17 mars och arrangörerna räknar med drygt 200 besökare. MyHeritage kommer inte att vara på plats men det kommer finnas information om oss tillgängligt. Vår programvara Familj Tree Builder kommer även att delas ut kostnadsfritt.

Planerar du att besöka mässan i Kuopio eller i Korsholm? Dela med dig här på bloggen eller på Facebook eller på Twitter.