MyHeritage drar till London

MyHeritage drar till London

Efter att ha deltagit på RootsTech-mässan i USA i början av månanden, besöker MyHeritage nu världens största släktforskningsmässa Who Do You Think You Are? (Vem tror du att du är?) i London. Fler är 17 000 människor beräknas besöka släktforskningsmässa, som slår upp portarna nu på fredag och avslutas på söndag.

Vem tror du att du är?

Mässan kommer att äga rum på Olympia i London. På mässan kommer många framstående talare att föreläsa om olika släktforskningsrelaterade ämnen. Workshops och aktuella utställare kommer även att hålla till på mässan.

MyHeritages chefssläktforskare i Storbritannien, Laurence Harris, kommer att hålla inledningspresentationen ”Att bryta barriärer med sociala medier– strategier och knep.

Förutom Laurence består vårt arbetslag på plats av:

MyHeritages personal på plats

MyHeritages personal på plats

  • MyHeritages vd och grundare Gilad Japhet.
  • Vår chefsgenealog Daniel Horowitz kommer att tala om “Hur vi delar och bevarar minnen från den digitala tidsåldern” och ”Mobila applikationer för delning av familjens datafiler”.
  • Vår chefssläktforskare i Storbritannien, Laurence Harris kommer förutom att hålla inledningspresentationen, att hålla föredraget “Mina förfäder var judiska– tips på hur man kan spåra sina judiska förfäder”.
  • Vår amerikanska genealogiexpert Schelly Talalay Dardashti kommer att hålla föredraget “Källor för att forska om sefardiska familjer från Spanien”.

I vår monter nummer 617 kan du även träffa vår holländska medarbetare Denie Kasan, vår kundtjänstspecialist Aviv Ben Arie, vår tidigare marknadsansvariga i Storbritannien James Sanderson, samt vår nuvarande marknadsansvariga för Storbritannien och USA, Aaron Godfrey.

Om du har vägarna förbi vår monter kommer vi att bjuda på följande:

  • Vi kommer att demonsterara vår nya förbättrade släktplats-design.
  • Vi kommer att förhandsvisa den kommande SuperSearch-funktionen.
  • Provanvändning av World Vital Records.
  • Pröva på vår MyHeritageutmaning. Ta med ditt släktträd på ett USB-minne till vår monter, för en kostnadsfri Smart Match-sökning och motta en kostnadsfri gåva.
  • Om du inte redan har ett premiumabonnemang kan du besöka vår monter och få en 20 % rabatt på abonnemanget. Allt du behöver göra är att säga ”MyHeritage blogg”.
  • Använder du redan MyHeritage-app på din iPhone, iPad eller Android? Besök vår monter och visa oss appen. Berätta varför du tycker om den och motta en gåva! Använder du dig inte av appen? Ladda ner den gratis via App Store eller Android Market och låt det roliga börja!

Planerar du att ta flyget och besöka mässan? Eller har du besökt mässan tidigare år? Dela med dig i kommentarsfältet, eller på Facebook eller Twitter.