MyHeritage ställer ut på Släktforskardagarna i Gävle

MyHeritage ställer ut på Släktforskardagarna i Gävle
Släktforskardagarna 2012 (Klicka på bilden för att besöka hemsidan.) (Bildkälla: www.sfd2012.se)

Släktforskardagarna 2012 (klicka på bilden för att besöka hemsidan). (bildkälla: www.sfd2012.se)

Mellan den 24-26 augusti, på högskolan i Gävle, kommer MyHeritage tillsammans med ett 50-tal andra utställare att vara på plats. Mässan kommer att bjuda på föreläsningar, en massa intressanta utställare och mycket mer.

Varje mässa har ett unikt tema. Årets tema är ”Varthän? – Resor i tid och rum”. Förra året hade släktforskningsdagarna över 4 000 besökare. Vi kan bara hoppas på att fler besökare kommer i år!

I år arrangeras släktforskardagarna av DIS-MITT tillsammans med Sveriges Släktforskarförbund. Lite senare i sommar kommer vi att lägga upp mer information om vad som kommer att hända i vår monter. Klicka här för att besöka släktforskardagarna i Gävles hemsida.

Släktforskardagarna arrangeras årligen på olika platser runt om i Sverige. Förra året stod Norrköping som värd, i år är det som sagt i Gävle och nyligen avslöjades det att släktforskardagarna 2013 arrangeras i Köping. Föreningen Västra Mälardalens Släktforskare arrangerar mässan i samarbete med Sveriges Släktforskarförbund.

Mässan kommer huvudsakligen hålla till i Ullvihallen, Ullvigymnasiet och Forum mellan den 23-25 augusti 2013. Temat är då ”Bergslagen; invandringen och järnet”. Redan nu kan du besöka arrangemangets hemsida. Och för första gången någonsin har eventet ett eget twitterkonto. MyHeritage tycker att det är kul att se att släktforskningsdagarna har tagit ett stort kliv in i twittervärlden.