Rootstech 2013: MyHeritage beger sig till Salt Lake City

Rootstech 2013: MyHeritage beger sig till Salt Lake City

Rootstech

Släktforskningsmässan Rootstech sammanför släktforskning och teknik. Mässan är den perfekta platsen att lära sig mer av de bästa släktforskarna och teknologerna när det kommer till tekniska redskap som kan hjälpa dig att göra framsteg i din släktforskning.

Stora delar av MyHeritages arbetslag är nu på plats i Salt Lake City i den amerikanska delstaten Utah och de ser fram emot att möta gamla vänner och träffa nya under helgens evenemang. Släktforskningsmässan börjar i dag och håller igång fram tills på lördag.

Spännande produktlanseringar och föredrag i framkant är att vänta. Flera av våra medarbetare kommer att hålla föredrag. Bland annat kommer Daniel Horowitz, vår chefssläktforskare, att ge en introduktion till MyHeritage med sitt tal ”MyHeritages skattkammare: En översikt över alla produkter och funktioner för släktforskare på MyHeritage”.

Och Mark Olsen, affärsutvecklingschef på MyHeritage i USA, kommer att hålla föredraget ”Super Search: Hur du hittar saknade släktingar i MyHeritages sökmotor” .

Här kommer lite bilder.

Vår personal är nu på plats

Vår personal är nu på plats i Salt Lake City

En del av montern

En del av montern

Vår monter på RootsTechmässan

Vår monter på RootsTechmässan

Befinner du dig i Salt Lake City? Eller har du besökt Rootstech tidigare år? Eller någon annan släktforskningsmässa för den delen? Dela med dig på Facebook eller i kommentarsfältet.