Deep Nostalgia™ når en milstolpe med 26 miljoner animationer!

Deep Nostalgia™ når en milstolpe med 26 miljoner animationer!

På bara 11 dagar har miljontals människor skapat 26 miljoner animationer med Deep Nostalgia™! Med den här banbrytande nya foto-funktionen kan du animera dina nära och kära i stillbilder och detta har tagit internet med storm.

MyHeritage mobile-app gör det enkelt att animera dina foton, och det har blivit mer populärt än någonsin. Appen har hållit platsen som den främsta iPhone-appen i USA på Apple Store i 7 dagar och den fortsätter att vara nummer ett! MyHeritage-appen är också rankad som nummer ett i iOS App Store för Storbritannien, Österrike, Belgien, Brasilien, Frankrike, Mexiko och Nya Zeeland och är app nummer två i Kanada, Tyskland, Italien, Nederländerna, Spanien, Schweiz och Australien. Vi har nått nummer ett i 22 länder! Vi har också nått topp 5 i 43 länder och topp 10 i 55 länder.

Deep Nostalgia™ fortsätter att fängsla människor över hela världen och berika deras koppling till det förflutna. Vi har varit stolta varje dag över att se antalet animationer som har skapats och vi är stolta över varje milstolpe som vi har nått på vägen. Vi är imponerade av den otroliga feedbacken och täckningen vi fått. Utflödet av entusiasm är så stort att vi har behövt skriva flera inlägg som delar de gensvar vi har fått, först med några initiala reaktioner och sedan igen efter några dagar.

Idag firar vi den internationella kvinnodagen: en dag för att hedra kvinnors dåtid, nutid och framtid och komma ihåg hur kvinnors mod, intelligens och framåtanda genom historien har fört oss till där vi är idag. Med hjälp av Deep Nostalgia™ animerade vi ansikten på 12 inspirerande kvinnor genom historien från hela världen. Att titta på dessa kraftfulla kvinnor i rörelse hjälper oss att känna oss mer kopplade till dem och inspirerar oss att följa deras exempel, stå upp för våra värderingar och driva fram våra drömmar.

Användarnas feedback

Vi fortsätter att beröras av den feedback som strömmar in. Många användare har nått ut till oss för att uttrycka sin hjärtliga tacksamhet efter att ha fått en inblick i sina förfäders liv och de känslor som detta har väckt.

MyHeritage-användare Kathleen Batty från Australien säger ”Det var så underbart att göra det här! Min mamma dog när jag var två år, så jag kommer inte ihåg henne. Det fick henne att verka mer verklig för mig. Tack!”

Emma Devine från Storbritannien berättade om hur speciella bilderna som hon animerade av sin mor med Deep Nostalgia™ har varit för henne och hennes familj. ”Min mamma dog 2018 av cancer vid 78-års ålder. Vi fick reda på det bara två veckor innan hon gick bort, hon hade varit på sjukhuset mindre än en vecka tidigare. Vi lyckades få hem henne för att ta hand om henne och fick tillbringa 6 hjärtskärande dagar med henne innan hon fick sina vingar. Hon har 7 barn. En fantastisk kvinna, den perfekta mamman, som vi saknar oändligt. Hon har 16 barnbarn och 13 barnbarnsbarn.” I följande animering var hon arton år gammal, på sin bröllopsdag, en av Emmas favoritbilder av henne.

Efter några särskilt svåra år tröstades Emma av bilden. ”Min pappa gick bort åtta veckor efter min mamma och min äldsta syster gick bort åtta månader efter henne. Efter tre år av sorg kom min mammas bild till liv idag. Jag sitter här och gråter just nu, men wow! Jag älskar det! … tack från djupet av mitt hjärta! XX ”

Liliana Garcia Schultz säger, ”Denna teknik är otrolig! Jag använde den med bilder av min mormor som jag aldrig fick träffa. Det var en mycket känslomässig upplevelse för hela min familj. Jag betalar gärna för medlemskapet. Helt klart värt det!”

Eliška Potužníková från Tjeckien utbröt: ”Älskar detta 😍 min 84-åriga mormor grät av glädje när hon såg sin avlidne tvillingbror le! Jag uppskattar verkligen era programmerare. Det är som magi från Harry Potter för mig … Ni är bäst! ”

Feedback på sociala medier har varit lika entusiastisk:

Media

Nyhetskanaler fortsätter att täcka sensationen Deep Nostalgia™.

Inside Edition’s Deborah Norville, Steven Fabian och Lisa Guerrero gav också appen ett försök med foton av sina bortgångna nära och kära, med en video på processen.

The Real pratade om den nya trenden och historiska figurer som animerades.

Deep Nostalgia ™ presenterades på Newsweek, Yahoo! News, Distractify, Deseret News och andra.

Det här nya tillskottet i vår serie med fotoverktyg har brutit ut på sociala medier sedan det släpptes, och vi är så glada att kunna hjälpa användare att få kontakt med sitt förflutna och dela sin släkthistoria med sina släktingar.

Om du inte har testat än, gör det nu! Vi inbjuder dig att prova idag, dela, tagga oss och berätta vad du tycker!