MyHeritage firar ny mobilapp (med instruktionsvideo)

MyHeritage firar ny mobilapp (med instruktionsvideo)

På MyHeritage huvudkonto firades i torsdags lanseringen av vår nya mobilapp för iPad, iPhone och Android. Läs nyheten i sin helhet här.

Arbetslaget bakom mobilappen

Arbetslaget bakom mobilappen

Det var en viktig dag för oss alla. Efter mycket hårt arbete var den stora dagen äntligen här. Och arbetsdagen avslutades med tårta!

Till ära av den nya appen, bestämde vi oss för att göra en liten informell video för att demonstrera hur appen fungerar. Berättare i video är en av programmerarna i utvecklingsteamet som ligger bakom appen. Även om det inte precis är en Hollywoodproduktion, visar videon hur cool, rolig och enkel appen är att använda. OBS! Videon är på engelska.

Låt det roliga börja! Ladda ner appen gratis från App Store eller Android Market.  Tänk hur lätt det har blivit att dela sin släkthistoria lagom till jul!

Vi hoppas att du uppskattar vår nya app. Vi uppskattar också din feedback. Du kan lämna feedback här på bloggen eller på Facebook eller Twitter.

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

 • Niklas Lindberg

  december 19, 2011

  Grattis till den nya appen! Jag har testat den en del nu och den funkar fint på min Iphone! Ska försöka få fler i släkten att börja använda den också och därmed kanske få in lite mer bilder och sånt som alltid är kul att komplettera sitt familjeträd med. God Jul!

  • Sara

   december 20, 2011

   Tack Niklas,

   Vad kul att du gillar vår nya app!