Vi introducerar MyHeritage Utbildning

Vi introducerar MyHeritage Utbildning

Vi har det stora nöjet att introducera MyHeritage Utbildning: Ett nytt online resurscenter för att förbättra din förståelse för MyHeritage-verktyg, produkter och tjänster och hjälpa dig att få ut det mesta av din släktforskning.

På MyHeritage strävar vi alltid efter att förbättra användarupplevelsen och göra släktforskning enkel och intuitiv. MyHeritage Utbildning tar dig steg-för-steg genom MyHeritage-funktioner, vilket garanterar en smidig resa när du forskar i din familjehistoria med MyHeritage. Det innehåller en mängd läromedel som hjälper dig att lära dig om varje aspekt av MyHeritage: artiklar, videofilmer och webinarier som täcker ett brett utbud av ämnen, inklusive många tips för alla, från nybörjare för familjehistoria till erfarna släktforskare.

MyHeritage Utbildning är för närvarande tillgängligt på engelska, tyska, holländska, franska, svenska och norska, och vi kommer att lägga till nya språk i framtiden. Det är öppet för alla och det är gratis. Vi kommer att lägga till nytt innehåll på webbplatsen regelbundet, så om du har något du vill lära dig om, låt oss veta!

Besök MyHeritage Utbildning

MyHeritage Utbildning

Nya MyHeritage Utbildnings hemsida (klicka för zoom)

På MyHeritage Utbildning hittar du tre huvuddelar: artiklar, webbseminarier och instruktionsvideor. Alla instruktionsvideor och webbseminarier är tillgängliga att se och artiklarna är informativa för bekvämt lärande.

Du kan regelbundet komma åt de nya inlärningsresurserna när du vill, från bekvämligheten av ditt eget hem.

Kom igång

För att komma igång skriver du antingen i sökfältet för att lära dig mer om ett specifikt ämne eller välj en av våra kategorier: släktträd, forskning, DNA eller hälsa.
Om du är en ny användare och vill börja med grunderna klickar du på ”Kom igång” bredvid ”Intresserad av grunderna”?

MyHeritage Utbildning

MyHeritage Utbildning

MyHeritage grunder (klicka för zoom)

Instruktionsvideor

Våra steg-för-steg instruktionsvideor kommer att leda dig genom funktionerna på MyHeritage i ett lättförståeligt format.

MyHeritage Utbildning

Instruktionsvideodelen

Du kan pausa, ta anteckningar och gå tillbaka till filmerna vid behov.

MyHeritage Utbildning

Exempel på en instruktionsvideo

Webinarier

I webinariedelen presenterar vi inspelade föreläsningar av experter på släktforskning och DNA-testning, som djupgående täcker en rad ämnen.

MyHeritage Utbildning

Webinardelen

Här kan du också registrera dig för kommande MyHeritage-webinarier och se det kommande schemat.

MyHeritage Utbildning

Exempel på webinar

Alla webinarier inkluderar tidsstämplar som ger dig en lista över alla ämnen i videon, så att du kan gå till bara de delar du vill se.

MyHeritage Utbildning

Tidsstämplar för ett webinar

Artiklar

Under Artiklar, kan du hitta skrivna artiklar som förklarar MyHeritage-funktioner och produkter, såväl som hjälpsamma tips.

Artikeldelen

Artikeldelen

Exempel på en artikel

Exempel på en artikel

Relaterat innehåll 

När du tittar på en video eller läser en artikel kommer relaterat innehåll att visas under, så att du enkelt kan gå till nästa ämne som kan vara av intresse.

MyHeritage Utbildning

Relaterat innehåll

Filtrera innehåll

På sidan ”Lär dig mer” hittar du allt innehåll som finns tillgängligt på MyHeritage Utbildning.

Lär dig mer-sidan (klicka för zoom)

Lär dig mer-sidan (klicka för zoom)

Filtrera innehåll efter ämne (släktträd, DNA, forskning eller hälsa), efter innehållstyp (instruktionsvideor, webinar eller artikel) eller sortera efter mest populära eller senaste innehåll.

Filtrera och sortera alternativ för innehåll

Filtrera och sortera alternativ för innehåll

Andra Resurser

Utöver avsnittet ”Lär dig mer” som inkluderar allt innehåll som diskuterats ovan, innehåller rubrikerna överst på sidan länkar till ytterligare resurser.

MyHeritage Utbildning – Menyrubriker

MyHeritage Utbildning – Menyrubriker

Klicka på ”Nedladdningsbara resurser” för material som du kan ladda ner eller skriva ut, ”Kontakta oss” för innehållsförslag, om du vill bidra med innhåll, eller för allmän feedback eller en allmän begäran, eller ”Hjälpcenter” för att besöka MyHeritage Hjälpcenter för att få hjälp med dina supportfrågor. Längst till höger kan du också ändra webbplatsens språk.

Slutsats

Oavsett om du är en ny MyHeritage-användare, bara börjar din resa med släktforskning eller en släktforskningsveteran, kommer MyHeritage Utbildning helt säkert att gynna dig och hjälpa dig att göra det bästa av din MyHeritage-upplevelse.

Vi är med dig varje steg på vägen när du går in i familjens förflutna. Vi inbjuder dig att gå in och se vad du kan lära dig!