Skarsgårdsfamiljens släktträd

Skarsgårdsfamiljens släktträd

Kommentarer

Alexander Skarsgård

Vem som är den mest kända familjemedlemmen i Skarsgårdsklanen är svårt att säga. Stellan kom först. Men i dag är faktiskt de flesta av hans barn kända profiler även dem.

Stellan har tillsammans med sin förre detta fru My sex barn:  Alexander Gustaf , Sam, Bill, Eija och Valter. 2009 gifte Stellan om sig med Megan Everett. Tillsammans har de sönerna Ossian och Kolbjörn.

Alexander, Stellans äldsta son, har gjort ett namn för sig själv i USA. Mycket på grund av hans medverkan i den amerikanska tv-serien True Blood. Lillebror Gustav är inte mycket sämre han, med en mycket framgångsrik karriär som skådespelare här i Sverige. Sedan har vi Bill, Eija, Sam och Valter som alla arbetar i det offentliga ljuset på ett eller annat sätt.

Stellan, som är född i Malmö och uppvuxen i Göteborg är sonson till Hjalmar Nilsson. Nilsson var en svensk skolman med ett imponerande CV. Han i sin tur var son till skeppsmäklare Johan Nilsson och Augusta Nilsson.

Hjalmar Nilsson (1878-1967) blev fil.kand. i Uppsala 1897. Under sitt yrkesverksamma liv arbetade han bland annat som lärare, läroverksadjunkt, seminarieadjunkt, lektor och rektor på olika läroverk runt om i Sverige.

Ta en titt på deras släktträd. Observera att familjen fått flera Smart Matches.

Skarsgårdsfamiljen

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej