Alla hjärtans dag: Dela dina berättelser och bilder

Kommentarer2

På fredag är det Alla hjärtans dag. Det är en dag då många par väljer att visa sin kärlek för varandra. Över hela världen ges godis, blommor och gåvor bort till någon man tycker om. Och kärlekspar erinrar hur man träffades för första gången.

Hur blev dina mor- eller farföräldrar kära?

I och med att Alla hjärtans dag närmar dig, bjuder vi in dig att dela kärleks- historier eller foton från din släkthistoria för chansen att vinna ett års- abonnemang på MyHeritage.

I varje släkt finns det kärlekshistorier att hämta. Det är dessa historier som för ens släkt samman. Du kanske har ett sentimentalt foto på dina anfäder, från deras bröllopsdag, förlovning eller bara från en utekväll?

Lou Tootsie Sherman

Ovan kan du se ett foto på min kollegas morföräldrar kort efter deras förlovning. När de träffades för första gången var hennes mormor på date med en annan ung man. Han hade bjudit ut henne på restaurang, utan tillgång till en bil. De fick skjuts hem från restaurangen av en vän, som såg till att köra hem den unga mannen först. Det var så hennes morfar fick lite ensamtid med hennes mormor och fick möjlighet att lära känna henne bättre. De blev kära direkt och förlovade sig två veckor senare.

Dela en kärlekshistoria eller ett foto på dina anfäder och vi kommer att dela våra favoriter i ett specialinlägg på Alla hjärtans dag. Mejla ditt bidrag till stories@myheritage.com eller lämna din berättelse i kommentarsfältet nedan. Eller kontakta oss via Facebook, Twitter eller Google+.  Vi kommer att välja tre vinnare som får ett varsitt premiumplusabonnemang. Vinnarna kommer att meddelas den 14 februari.

Vi ser fram emot att läsa era berättelser och titta på era rörande foton!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej

 • egon schramm


  februari 11, 2014

  i släkten finns så många historier fram förallt över gränser ,förra tiden över gränser katholik -protestant,tills i dag över hela världen
  utan några gränser

 • Doris Almroth


  februari 11, 2014

  Mina morföräldrar träffades som små uppväxta i samma stad och dom berättade för mig att när dom var ett par år friade mormor till morfar under julgranen hon fick ja. Dom gifte sig 1929 och fick 52 år tillsammans.Mina egna föräldrar träffades genom en gemensam bekant Nu har dom varit gifta i 54 år