Använd MyHeritage i höstens studiecirkel

Kommentarer

Hösten är snart här och med det drar många kurser och studiecirklar i släkt- forskning i gång. MyHeritage kan användas som kursunderlag, på alla nivåer. Det krävs inte mer än grundläggande datorkunskap för att kunna hantera programmet.

Så, vad kan vi erbjuda?

Använd MyHeritage i höst

Family Tree Builder

Vår programvara Family Tree Builder kan laddas hem gratis på Mac och PC, och kan användas för att utforska kursdeltagarnas släkthistoria, skapa släktträd och lägga till foton, historiska poster, källor och mycket mer.

Här kan du läsa mer om programvaran och ladda hem den: www.myheritage.se/family-tree-builder.

Släktforska direkt online

Det kostar inget att starta ett konto på MyHeritage och varje deltagare kan ha sin egen privata släktplats. Som kursledare kan du enkelt få tillgång till varje deltagares släktforskning genom att kursdeltagaren lägger till dig som medlem på sin släktplats. En släktplats med 250 profiler eller färre (i ett eller flera träd) är alltid kostnadsfri och det är kanske extra passande om man bara vill prova på MyHeritage och få en känsla av vad programmet kan erbjuda. Alternativt om det är en nybörjarkurs.

Här kan du registrera dig och prova tjänsten själv: www.myheritage.se.

På ”paddan”

Att använda vår app på en surfplatta eller i smarta mobiler är ett alternativ. Det blir ju allt vanligare med kurser i hur man använder iPads och smarta mobiler. Varför inte använda MyHeritage på en sådan kurs? Självklart kan appen användas i en renodlad släktforskningskurs också.

Här hittar du appen i både App store eller Google Play: www.myheritage.se/mobil.

Kursledare får gratisabonnemang

Om du ska hålla en kurs i släktforskning och ska använda MyHeritage så bjuder vi på premiumabonnemang. Det går även bra att erbjuda kursdeltagare en rabattkod i fall de skulle vilja flytta från gratisabonnemanget till ett av våra premium- eller dataabonnemang. Mejla sara@myheritage.com för mer information.

Lycka till med släktforskningen i höst!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej