Gratis äktenskapsregister för Alla Hjärtans Dag!

Kommentarer

Det är kärlek i luften i år! För att hedra Alla Hjärtans Dag erbjuder vi GRATIS tillgång till 446 miljoner äktenskapsposter under en begränsad tid, från 14–18 februari! Läs mer om de stora kärlekshistorierna i ditt släktträd i våra stora kärleksrelaterade dokumentsamlingar.

Sök i alla äktenskapsregister på www.myheritage.se/marriage-records.

De fria äktenskapssamlingarna på MyHeritage omfattar 148 samlingar med totalt 446 036 567 poster från hela världen: USA, England, Tyskland, Mexiko, Nederländerna, Spanien, Kanada, Frankrike, Australien, Norge, Danmark, Sverige, Italien, Brasilien, Chile, Peru, Irland, Bolivia, Finland, Schweiz, Indien, Argentina, Ecuador, Guatemala, Columbia, Portugal, Belgien, Costa Rica, Dominikanska republiken, Österrike och många fler!

Äktenskapscertifikat är en fantastisk resurs för familjeinformation och innehåller vanligtvis brudens och brudgummen namn, åldrar, födelseort eller bostäder. I vissa fall kommer dokumenten att ha namnen på föräldrarna till bruden och brudgummen samt bostadsadressen efter bröllopet.

Till exempel, från den senaste samlingen, Nord Civil Marriages, 1792-1937, finns äktenskapsposten för föräldrar till den franska presidenten, Charles de Gaulle. De Gaulle föräldrar – Henri Charles Alexandre De Gaulle och Jeanne Caroline Marie Maillot – gifte sig i Lille den 30 juli 1886.

Marriage record of Charles De Gaulle’s Parents, Henri Charles Alexandre De Gaulle and Jeanne Caroline Marie Maillot, 1886
Charles De Gaulles föräldrars äktenskapslicens. Henri Charles Alexandre De Gaulle och Jeanne Caroline Marie Maillot, 1886

Detta är bara en av de många skatter som finns i dessa samlingar. Vilka släktskatter kommer du att upptäcka? Börja söka idag: www.myheritage.se/marriage-records.

Glad Alla Hjärtans Dag!

Lämna en kommentar

E-post addresen är privat och visas ej