50 miljoner animationer skapade med Deep Nostalgia™!

Vi har nått en till spännande milstolpe med vår nya funktion, Deep Nostalgia™: över 50 miljoner animationer har skapats. För varje dag som går får vi otaliga entusiastiska svar och emotionella berättelser om hur Deep Nostalgia™ har berört våra användare då de har sett ett animerat familjefoto. Var och en av dem värmer våra hjärtan och gör oss stolta och glada över att kunna erbjuda den här funktionen.

Se videon nedan för att bevittna några av de djupt rörande reaktionerna från användare som ser sina släktingar animerade med Deep Nostalgia™:

Reaktioner till Deep Nostalgia™

Förra veckan lanserade vi #DeepNostalgiaChallenge, där 5 lyckliga vinnare som delar sina favoritanimationer skapade med Deep Nostalgia™ kan vinna ett MyHeritage komplett-abonnemang. Tävlingen pågår till 31 mars, så om du inte har deltagit ännu har du fortfarande en chans! Klicka här för att läsa mer om tävlingen och hur du kan delta.

Under tiden vill vi dela med oss av några av våra favorit Deep Nostalgia™-animationer som användare nyligen har delat med oss.

Följande animation från Autumn Abby presenterar sin fars mamma, som dog 2013:

Vi bara älskar det charmiga leendet!

Nästa är en animation från Christy Vanoss, som visar sin mormor Vivian Jouett Chambers Horn:

”Min lilla mormor föddes 1905”, skriver Christy. ”Hon var under 1,50 meter lång och gifte sig med Henry Horn, som var över 1,80 meter lång. Hon bar alltid högklackade skor då min farfar levde.”

Christy delar sina farföräldrars kärlekshistoria: ”I början av sin lärarkarriär bodde hon hos rektorn och hans fru, när hon rymde för att gifta sig med Henry Horn”, skriver hon. ”Hon försökte hålla det hemligt men rektorn visste, och sa att det var okej och hon fick behålla sin lärarställning. Vivian drog sig tillbaka från undervisningen efter 43 år. ”

Christy skriver att både hon och hennes mamma följde Vivians fotspår och själva blev skollärare.

Det är fascinerande att se min mormor komma till liv som en ung dam, skriver Christy. “Deep Nostalgia är fantastisk!”

Därefter har vi den här fantastiska animationen av Sarah Fergusons gammelfaster Elizabeth Kay, född 1863:

”Hon var företagsägare, Carrie Nation-supporter, markägare och en allmän tuffing”, skriver Sarah. ”Hon har alltid varit en förebild för mig. Hon tog emot min farfar som tonåring när [hans far] gifte sig om med en kvinna som han inte gillade efter att hans mamma dog. Hon bodde på övervåningen medan han och min mormor bodde där efter att de gifte sig år 1934. Hon lämnade huset åt honom vid sin död 1944 och det blev det hus min pappa föddes i.”

Animationen nedan från Phil Wild visar hans far i sin kungliga flygvapenuniform under andra världskriget:

”Min pappa gifte sig inte förrän senare i livet”, förklarar Phil, ”så det har varit fantastiskt att se honom så här som en ung man.”

”Processen är så enkel och riktigt fascinerande”, tillägger Phil.

Nästa är en animation från Francesca Loftis av hennes mormor, Maria Assuncion Hyndman, som dog innan hon föddes:

”Animationen fick mig att känna att hennes ande hade kommit in i hennes bild och det rörde mig till tårar och fyllde mitt hjärta med kärlek”, skriver Francesca. ”Tack för det här ögonblicket”

Animationen nedan från Lori Grondin visar hennes mormor Pauline Burdick (nee Kraft):

”Hon gick bort 2013 nästan 99 år gammal”, säger Lori. ”Det här fotot togs 1988 vid min systers bröllop … det är fint att se henne ”komma till liv” men det är inte riktigt hur jag kommer ihåg henne. Jag tycker att det fungerar bra om du aldrig träffat dina förfäder och på det här sättet kan du få lite förståelse för hur de skulle ha sett ut då de rörde sig.”

Deanna Martin delade denna anmärkningsvärda animation av sin mormor och sina morföräldrar:

”Deep Nostalgia har erbjudit en tidsmaskin för mig och min familj för att komma i kontakt med våra förfäder, och det har varit en oändligt givande upplevelse”, skriver Deanna. ”Det här värdefulla fotot från 1919 visar min mormor som bebis med sina föräldrar. Det är den enda bilden vi har av hennes mamma, Minnie, som dog i en husbrand vid 24 års ålder när min mormor bara var 7 veckor gammal. Att se vår vackra Minnie i rörelse, över 100 år senare, är en gåva.”

Animationen nedan är från Diane Thompson, och hon skriver: ”Min kusin förlorade sin mamma när han var ganska ung. Varje gång jag stöter på ett foto av henne skickar jag det till dem och han är mycket tacksam. Hans mamma var den första personen jag valde att prova detta med och det var inte ens en särskilt bra bild av henne men det var fantastiskt att det till och med förstärkte det ”förstärkta” fotot och han slutade inte prata om hur underbart det var att se henne ’levande.'”

Tusen tack till alla som har delat sina animationer och berättelser med oss, och till alla som har valt att animera sina familjefoton med Deep Nostalgia™. Fortsätt att dela och glöm inte att delta i tävlingen #DeepNostalgiaChallenge för en chans att vinna ett gratis MyHeritage komplett-abonnemang som gör att du kan animera så många foton du vill gratis!

Thank you so much to all who have shared their animations and stories with us, and to all who have chosen to animate their family photos using Deep Nostalgia™. Please keep sharing, and don’t forget to enter the #DeepNostalgiaChallenge for a chance to win a free MyHeritage Complete plan — which will enable you to animate as many photos as you like for free!

Prova Deep Nostalgia™ nu!