COVID-19 – Uppdatering och betydelsen av social distans

COVID-19 – Uppdatering och betydelsen av social distans

Vi vill uppdatera er att allt är bra med MyHeritage.

Eftersom våra anställdas säkerhet är en högsta prioritering för oss, har vi från och med igår morse anmodat att alla ska arbeta hemifrån och vi har tillfälligt stängt alla våra fysiska kontor. Vi är erfarna med distansarbete och är väl förberedda för det, och vi kommer att fortsätta att betjäna våra användare på detta sätt.

På MyHeritage utövar vi nu social distans till fullo och vi uppmuntrar våra anställda att göra det även i sina dagliga liv. Detta är också vår starka rekommendation till våra användare och till allmänheten. Social distans – att undvika allmänna utrymmen och minska fysisk närhet till andra människor utanför ens närmaste familjemedlemmar till det yttersta minimum – är avgörande i den globala kampen mot COVID-19-pandemin. Enligt medicinska experter kan vi genom att ”platta ut kurvan” för infektion, förhindra viruset från att överväldiga sjukvårdssystemet och hjälpa till att säkerställa att alla som behöver läkarvård kommer att ha tillgång till det. Vi inbjuder dig att läsa mer om fördelarna med social distans, som illustreras genom användbara simuleringar i denna Washington Post-artikel.

Ta hand om er själva, era familjer och era samhällen. Vi kommer att vara här med förslag, idéer och inspiration inom ämnet familjehistoria för att hjälpa dig genom dessa svåra tider med lite trevlig släktforskning. Håll dig uppdaterad.

Vi önskar er alla god hälsa.

MyHeritage-teamet