Delta i tävlingen Deep Nostalgia™ och var med om chansen att vinna ett pris!

Delta i tävlingen Deep Nostalgia™ och var med om chansen att vinna ett pris!

Alla pratar om Deep Nostalgia™, vår helt nya funktion som animerar ansikten i dina familjebilder. Användare från hela världen har blivit lyckliga, förskräckta och djupt rörda över att se ansikten på förlorade nära och kära, väckas till liv framför sina egna ögon.

Nu vill vi fira dina förfäder med vår nya #DeepNostalgiaChallenge! Dela Deep Nostalgia™-bilder av din förfäder med hashtaggen #DeepNostalgiaChallenge på vilken social plattform som helst, Facebook, Instagram, Twitter, Youtube eller TikTok och berätta vad som berör dig när du ser din förfader på det här nya sättet. 5 lyckliga deltagare vinner ett MyHeritage komplett abonnemang, som gör det möjligt för dem att animera så många bilder de vill och utforska sin släkthistoria med alla MyHeritages funktioner och verktyg!

Hur deltar jag i #DeepNostalgiaChallenge?

Vi älskar historier, så berätta om dina förfäder och vad det betyder för dig att se dem komma till liv. Är det första gången du ser den här personen i rörelse, eller första gången på många år? Vilka historier om dem känner du till? Vad beundrar du mest hos dem? Påminner de dig om någon annan i din familj? Hur reagerade dina familjemedlemmar när du visade dem den här animationen? Vi vill veta allt!

MyHeritage-användaren Deirdre Durran, skrev till oss för att dela den otroliga historien om ett foto av hennes mamma.

Jag spårade min biologiska mor när jag var i 30-årsåldern bara för att upptäcka att hon hade gått bort när jag var 17. Det finns inga videor av henne så det var fantastiskt att se hennes leende för första gången. Tack till MyHeritage-teamet för ett sånt härligt tillskott. Jag skulle älska att min mammas foto delas. Hon heter Ita Cahill.

Vad är historien bakom ditt familjefoto?

Tävlingen börjar idag 13 mars och slutar 31 mars. Vinnarna tillkännages den 1 april 2021. Du kan skicka så många bidrag du vill, så börja lägga upp dina animeringar och var med och tävla redan idag.

Lycka till! Vi väntar med spänning på att höra dina familjehistorier komma till liv!