Family Tree Builder 7.0 är nu tillgänglig för Mac!

Family Tree Builder 7.0 är nu tillgänglig för Mac!

Vi är glada att kunna meddela att Mac-användare nu kan ladda ner och använda MyHeritage Family Tree Builder! Och precis som Windowsversionen är den gratis!

Det kommer regelbundet in förfrågningar från användare som vill bruka Family Tree Builder 7.0 på Mac-operativsystem. Många av våra användare har under de senaste åren bytt från Windows till Mac och har velat fortsätta använda Family Tree Builder, deras favoritprogram för släktforskning. Vi är nästan klara med en Mac-version av programvaran med ett utseende och känsla som Mac-användare kommer att uppskatta. Medan vi utvecklar den har vi skapat en version av Family Tree Builder för Mac som heter Family Tree Builder Mac Extension. Den har linkande utseende som vår Windowsversion, men kräver varken Windows eller ytterligare installation eller konfiguration för att laddas ner.

Ladda ner Family Tree Builder Mac Extension gratis.

Family Tree Builder för Mac

Dra Family Tree Builder-ikonen för att spara den på din Mac-dator

Dra Family Tree Builder-ikonen för att spara den på din Mac-dator

När mjukvaran är installerad kan den köras direkt på Mac-datorer. Den minimumversionen av OS som stödjs är OS X. Vi använder ett system som heter CrossOver från CodeWeavers för att installera Windowsmjukvaran på Mac.

Family Tree Builders viktigaste funktioner fungerar på samma sätt i Family Tree Builder Mac Extension, detta inkluderar synk med släktplatsen, Smart Matches™, Record Matches, konsekvenskontroll av träd, diagram med mera. Men, det finns ett par mindre funktioner på Mac Extension som inte är kompatibelt med Mac OS X och dessa kommer inte att vara tillgängliga för Mac-användare. Dessa funktioner är kartor, formatering av anteckningar (exempelvis fet, kursiv etc.), bokrapporter (de kan skapas online) och visning av språk som visas från höger till vänster. Alla andra funktioner fungerar på samma sätt som på Windows och alla filformat är av samma typ så att du kan överföra Family Tree Builder-projekt mellan Windows och Mac.

Lär dig mer om funktionerna i Family Tree Builder 7.0 eller titta på videon nedan:

Har du fler frågor om Family Tree Builder Mac Extension? Läs mer i vårt hjälpcenter.

Mycket nöje!

Kommentarer

E-postadressen hålls privat och kommer inte att visas.

 • Håkan Jarmeus

  januari 19, 2015

  Strålande!

 • Ewa Höpperger

  januari 27, 2015

  Jag förstår inte hur Family Tree Builder förhåller sig till mitt ”normala” MyHeritage program. Blir det ett separat system? Eller integreras de båda och blir till ett system?

  • Sara

   februari 3, 2015

   Hej Ewa,

   Du använder dig endast av webben just nu. Om du vill kan du ladda ner Family Tree Builder till din dator och använda både webben och programmet. Alla ändringar etc. synkroniseras mellan de två enheterna. Här kan du läsa mer om hur synkroniseringen fungerar: http://www.myheritage.se/help/sv/?q=synkronisering.

   Vänligen Sara

 • Adam

  februari 15, 2015

  Hej,

  Finns det någon exportfunktion? I så fall till vilka format?