MyHeritage: En 20-årig historia – Se vår dokumentärfilm

MyHeritage: En 20-årig historia – Se vår dokumentärfilm

Allt började med en barndomspassion för familjehistoria. Vår grundare och VD Gilad Japhet utvecklade ett intresse för släktforskning i ung ålder, och imponerade till och med på sin högstadielärare med ett exemplariskt släktforskningsprojekt vid 13 års ålder – och det var den passionen som fick honom att starta MyHeritage för 20 år sedan. Under de två decennierna som följde, har företaget förvandlats från ett startup i en lada i Bnei Atarot med kycklingar pickandes på gården, till ett internationellt fenomen med miljontals användare och 550+ anställda spridda över flera kontinenter.

20 årsdagen är en milstolpe och en bra tid att se tillbaka på allt vi har åstadkommit. Vi passade på att producera en kort dokumentärfilm om hur vi kom hit: en berättelse om att våga, uthållighet, en stark känsla av mission och syfte och en stor dos av chutzpah! Se dokumentären på engelska, den är uppdelad i 6 delar om 5–10 minuter vardera, med en total speltid på 43 minuter. Du kan se varje del individuellt nedan eller se hela spellistan här.

Del 1: De tidiga åren

Del 2: Startar upp

Del 3: Blir uppmärksammad

Del 4: Expanderar

Del 5: Gör skillnad

Del 6: Kliver in i framtiden

Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog i detta otroliga projekt, våra interna producenter, regissör och creative director, Shay Zilber, Eugene Slov, Roi Mandel och Aaron Godfrey, fotograf och redaktör Noam Leibman från Kavana Films och vår biträdande redaktör, Dror Noy från Drop Production. Stort tack också till de många MyHeritage-anställda, investerare och användare, samt vänner och familjemedlemmar till Gilad, som ägnade tid åt att delta; och naturligtvis till vår orädda ledare, Gilad Japhet, för att han delade med sig av sin historia och lät oss alla vara en del av drömmen han förverkligade.

Njut av dokumentären!