Nyhet! Forskning på sprang med MyHeritages nyligen uppdaterade mobilapp

Nyhet! Forskning på sprang med MyHeritages nyligen uppdaterade mobilapp

Vi lanserar en ny version av vår mobilapp! Med version 1.2 kan du söka bland dokument på språng, det inkluderar ALLA bilder på USA:s federala folkräkning från 1940 och vårt ständigt växande sökbara index.

På språng

Det mobilvänliga gränssnittet gör det enkelt att bläddra bland dokument på din iPhone, iPad och Android. Dessa dokument inkluderar födelse-, äktenskaps-, militär-, invandrings-, regerings-, och dödsregister. Plus folkräkningar och andra historiska dokument från hela världen.

Börja utforska nu, även om du ännu inte är MyHeritageanvändare. Observera att för att få tillgång till visst innehåll måste du registrera dig eller logga in och köpa ett abonnemang. Vissa samlingar, som till exempel USA:s folkräkning från 1940 är kostnadsfria för alla användare. Om du ännu inte har MyHeritages app kan du ladda ner den från App Store eller Google Play (tidigare Android Market). Öppna appen, klicka på ”forskning” i huvudmenyn, använd sökrutan och börja utforska. Svårare än så är det inte.

Vi vill även passa på att tack er för all den feedback som vi har fått angående den tidigare versionen av appen, som har laddats ner fler än 500 000 gånger! Vi har redan inlett arbetet med version 2.0, som kommer att ge möjlighet att redigare ditt träd och lägga till nya släktingar direkt via mobilen. Håll ögonen öppna för uppdateringar!

App version 1.2