Nytt tillägg till AI Time Machine™: Avatarer

Nytt tillägg till AI Time Machine™: Avatarer

AI Time Machine™, vår framgångsrika nya funktion där du kan se dig själv genom historien, blir hela tiden bättre. Vi är glada att kunna meddela att på grund av efterfrågan har de tillgängliga teman i AI Time Machine™ utökats till att inkludera en ny kategori: AI-avatarer. Utöver de historiska teman som erbjuds sedan lanseringen, kan du nu skapa AI-avatarer i dussintals fantastiska teman. Se dig själv renderad som en skiss eller animerad karaktär, som fotbollsspelare i fotbolls-VM och i mer originella, roliga teman. Om du redan har testat AI Time Machine™, kan du skapa de nya teman på en befintlig modell, eller ladda upp en ny uppsättning bilder för att skapa spännande avatarer. Avatarer är perfekta för att dela med din familj och dina vänner eller för att använda som din profilbild på sociala medier.

Prova AI Time Machine™, inkluderat de nya avatarerna

Exempel

Nedan hittar du några exempel på de nya avatarerna.

Fotbolls VM-spelare:

Fotbolls VM-spelare (Retro):

Action Figur:

Karaktär i ett spel:

Makeup:

Modell:

Äventyrare:

Drakryttare:

Blyertsskiss:

Målning:

Färg Splash:

Schackspelare:

Galaktisk:

Hipster:

Ängel:

Tarzan:

Jultomte:

Få åtkomst till de nya avatarerna

Det är enkelt att skapa nya bilder med avatartema. Om du redan har använt AI Time Machine™, besök ditt galleri för att komma igång. Klicka på valfri modell i galleriet för att öppna resultatsidan. Det finns nu två flikar ovanför resultaten, som representerar kategorierna: Tidsresor och Avatarer (nytt).

Uppdaterad resultatsida med nya flikar (klicka för att zooma)

Uppdaterad resultatsida med nya flikar (klicka för att zooma)

Fliken Avatarer (klicka för att zooma)

Som en del av denna produktförbättring har vi ändrat alternativen för engångsköp för att ge våra användare bästa möjliga värde. Användare kan nu välja mellan 3 AI Time Machine™-paket för att skapa en modell få bilder i alla teman för det paketet. Time-Travel-paketet innehåller cirka 60 teman (480 bilder) som representerar historiska epoker. Avatarpaketet innehåller cirka 40 teman (320 bilder) från olika områden av populärkulturen: sport, gatukonst, tecknade serier, skisser och mer. All-inclusive-paketet innehåller alla 100 teman (800 bilder) till ett speciellt rabatterat pris.

För att skapa avatarerna, klicka på fliken Avatarer och följ instruktionerna på skärmen för att köpa ett Avatarpaket.

Vi har också förbättrat hur du tar emot dina resultat. Förra veckan tillkännagav vi tillägget av ett AI Time Machine™-galleri för dina bilder. Från och med idag kommer AI Time Machine™ automatiskt att generera dina bilder i alla teman som är tillgängliga för paketet du köpte. Tidigare fick användarna en handfull automatiskt genererade teman och var tvungna att välja ytterligare teman ett i taget. Tack vare denna förändring skapas alla bilder åt dig i förväg. Om fler teman senare läggs till i paketet du köpte, kommer du att kunna skapa bilder med dessa teman utan extra kostnad.

För att maximera integriteten raderas nu uppladdade bilder omedelbart efter att dina resultat är klara.

Om du inte har provat AI Time Machine™ ännu, prova det nu!

Kostnad

AI Time Machine™-paketen är mycket prisvärda.

Tidsresor-paket: endast 155 kr för över 480 bilder.

Avatarpaket: endast 129 kr  för över 320 bilder.

All-inclusive-paket: endast 232 kr för över 800 bilder.

Användare med en aktiv gratis provperiod för MyHeritage kompletta abonnemang får en betydande rabatt på 50 % på alla AI Time Machine™-paket.

Användare med ett komplett abonnemang har rätt att skapa modeller för upp till 3 personer varje år och få alla teman i All-Inclusive-paketet för varje modell (över 800 bilder), utan extra kostnad.

Användare som tidigare köpt ett paket med 20 teman och fortfarande har en kvot av återstående teman, kan använda dem för att skapa vilket som helst av tidsresorsteman individuellt, som tidigare.

Sammanfattning

Tillägget av avatarerna multiplicerar det roliga du kan ha med AI Time Machine™. Det perfekta profilfotot eller det vackra collaget för ditt nästa inlägg på sociala medier är bara några klick bort. Vi arbetar hårt för att göra fortsatta förbättringar och lägga till nya funktioner som håller AI Time Machine™ rolig och engagerande. Oavsett om du redan har skapat AI Time Machine™-bilder som du älskar, eller äntligen är redo att delta i det roliga, bjuder vi in dig att prova AI Time Machine™ och de nya avatarerna idag!