Vem tror du att du är – i samarbete med MyHeritage

Vem tror du att du är – i samarbete med MyHeritage

Vi är glada och stolta över att vara sponsorer och presentera ”Vem tror du att du är” som har premiär onsdagen 1/9 21:00 på Discovery+ och kanal 5!

Bland andra medverkar Felix Herngren, Linnea Henriksson, Markus Aujalay, Carolina Gynning, Johan Ulveson och Maria Lundqvist.

”Vem tror du att du är?” hade premiär 2009 i SVT, sändes i nio säsonger och bygger på det brittiska formatet ”Who do you think you are?”.

I programmet kommer de att söka efter sina rötter och sitt ursprung, och på denna resa finner de oväntade, emotionella, spännande och mycket oväntade släkthistorier och gripande öden – allt kopplat till deras ursprung. Följ med på deras personliga, omtumlande och överraskande resor som alla är fyllda av glädje, sorg, skratt och tårar.

Felix Herngren säger i en kommentar:
”Att leta i sitt förflutna är att hitta sig själv lite mer, och min resa genom Sverige och min familjehistoria var minst sagt omtumlande. Som jag misstänkte låg tragik och humor sida vid sida.”

Som tidigare finns även släktforskare och experter med för att hjälpa till med forskningen och sökandet efter släkthistorier, kopplingar och medverkarnas rötter.

MyHeritage är den ledande globala upptäcktsplattformen för att utforska familjens historia. Med miljarder historiska poster, släktträdprofiler och sofistikerade matchningstekniker som opererar över alla dess tillgångar, ger MyHeritage användare en meningsfull upptäcktsupplevelse som förenar dåtid, nutid och framtid. Utnyttja även kraftfullheten med DNA-testning för att lära dig mer om var du kommer ifrån och skapa spännande nya kopplingar.

”Vem tror du att du är?” produceras av  Warner Bros ITVP.

Vi vill gärna höra vad ni tyckte om första avsnittet – berätta i kommentarerna!