Specialerbjudande för Alla hjärtans dag: Gratis tillgång till alla äktenskapsregister

Specialerbjudande för Alla hjärtans dag: Gratis tillgång till alla äktenskapsregister

Det är kärlek i luften! Fira Alla hjärtans dag genom att dyka in i kärlekshistorierna i din familjehistoria med detta specialerbjudande: alla äktenskapsdokument har gratis tillgång 13–24 februari 2022.

Sök gratis äktenskapsregister på MyHeritage

Äktenskapsregister ger en fascinerande inblick i ögonblicken då nya familjer föds. De innehåller vanligtvis brudparets namn, födelsedatum, födelseorter och bostadsorter, och ibland innehåller de uppgifter om brudparets eller vittnenas föräldrar, som kan ha varit vänner till familjen eller andra släktingar. MyHeritage har 164 samlingar av äktenskapsdokument som innehåller nästan 600 miljoner poster från hela världen, av vilka några inkluderar vackert skannade bilder, och några är exklusiva för MyHeritage.

Sedan förra alla hjärtans dag har vi lagt till några viktiga och spännande samlingar – till exempel Frankrike, kyrkliga äktenskap och civila äktenskap, och Brasilien, Pernambuco Marriages, 1800–1960.

Normalt krävs ett Komplett- eller Data-abonnemang för att se dessa poster, men till den 24 februari 2022 kommer du att kunna söka och se dem gratis.

Varsågod och sök! Vi väntar med spänning på att höra vad du hittar.

Sök gratis äktenskapsregister på MyHeritage