Tillsammans igen: MyHeritage utökar sitt huvudkontor med en ny kontorsflygel

Tillsammans igen: MyHeritage utökar sitt huvudkontor med en ny kontorsflygel

Här på MyHeritage ser vi alltid till framtiden och våra användares och medarbetares behov. Vi är glada över att kunna meddela att vi nyligen öppnat en helt ny flygel som en utbyggnad av vårt huvudkontor i Or Yehuda, Israel. Denna utbyggnad omfattar 774 kvadratmeter, och den möjliggör för alla våra anställda att arbeta tillsammans under ett och samma tak, vilket kommer att öka kreativiteten, samarbetet och innovationerna.

Den världsomspännande pandemin tvingade många företag att övergå till distansarbete under en lång period, och MyHeritage var inget undantag. När COVID-nedstängningen så småningom började avvecklas 2021, kunde MyHeritages medarbetare börja återvända till kontoret ett par dagar i veckan, olika avdelningar olika dagar. Till att börja med var detta för att begränsa antalet personer som befann sig på samma yta så att vi skulle kunna följa reglerna om social distansiering. Men MyHeritage har vuxit sedan tiden före pandemin, och när social distansiering inte längre var obligatoriskt upptäckte vi att vårt kontor inte längre var tillräckligt stort för att alla anställda skulle kunna jobba där samtidigt.

I och med öppnandet av den nya flygeln kan alla våra anställda som arbetar på huvudkontoret komma till jobbet samtidigt. Nu har vi det bästa av två världar: både arbete enligt en hybridmodell, och en förnyad känsla av samhörighet tack vare att vi kan träffas ansikte mot ansikte på kontoret igen.

Time-Lapse av MyHeritages nya flygel

För dem av er som är intresserade av att se hur byggandet gick till, har vi intervallfotograferat en fascinerande så kallad time-lapsevideo. Ni kan nu följa arbetet från det första hammarslaget till det sista finliret med de nya soffkuddarna i den här videon:

Invigning

Vi firade nyligen invigningen av den nya kontorsflygeln med en bandklippningsceremoni. Vår grundare och VD, Gilad Japhet, talade från hjärtat och uppfyllde ett länge efterlängtat mål när han använde en elegant gyllene sax vid invigningen.

Ribbon cutting ceremony

Ran Michnowski och Katerina Breitman, som övervakade projektet med kontorsutbyggnaden, och MyHeritages grundare och VD Gilad Japhet, klipper tillsammans det ceremoniella bandet

Den nya flygeln, en utbyggnad av MyHeritages huvudkontor, har inretts vackert och formgivits med de anställdas behov och bekvämlighet i åtanke. Vi anförtrodde återigen arbetet till talangerna på firman Auerbach-Halevy Architects. Det var de som designade vårt vackra kontor från början, vilket du kan se i den här tidigare bloggposten från 2016.

Den nya flygeln på kontoret innehåller arbetsrum för vår forsknings- och utvecklingsavdelning, ett kök, ett gemensamt långbord där man kan äta lunch, samt ett antal mötesrum som passar bra till olika former av samarbeten.

noble families of Modena, Italy

Detta släktträd har skänkts till kontoret av vår VD Gilad. Han är en hängiven släktforskare och historieälskare. Detta är ett mycket sällsynt exempel på ett släktträd som dokumenterar adelsfamiljerna från den italienska staden Modena. Det är handmålat papper applicerat på duk, utfört 1760.

MyHeritages medarbetare trivs redan i de nya lokalerna:

Ett stort tack

Färdigställandet av vår nya kontorsflygel skulle aldrig ha lyckats utan outröttlig hjälp från följande personer: verksamhetschefen Katerina Breitman, fastighetsskötaren Dani Pavlovsky, vaktmästaren Adir Magal, vice verksamhetschefen Ran Michnowski, byggarbetarna och IT-avdelningen. Tack vare deras hårda och noggranna arbete blev varenda detalj perfekt, från estetiken till integrationen av det tekniska, vilket gjorde övergången smidig för all. Ett stort tack till er alla för att ni hjälpte till att förverkliga denna dröm.

Looking ahead

Från våra nya lokaler fortsätter MyHeritages medarbetare att jobba tillsammans för att förbättra vår produkt och verksamhet, samt att assistera våra användare bättre än någonsin. Vi ser fram emot många år av lyckat samarbete framöver!