Vi presenterar MyHeritage Presentmedlemskap

Vi presenterar MyHeritage Presentmedlemskap

Precis i tid inför julen är vi glada att meddela om lanseringen av det nya MyHeritage Presentmedlemskapet! Du kan nu ge bort ett MyHeritage komplett abonnemang till någon speciell, vårt bästa abonnemang för släktforskning. För att fira lanseringen finns nu Presentmedlemskapet med 50% introduktionsrabatt.

Då många människor spenderar mer tid hemma och letar efter meningsfulla aktiviteter att njuta av, är MyHeritage Presentmedlemskap den perfekta julklappen och kommer säkert att glädja en kär familjemedlem eller nära vän.

Presentmedlemskapet är det kompletta abonnemanget som ger tillgång till alla funktioner och alla 12,7 miljarder historiska poster på MyHeritage.

Beställ ett presentmedlemskap med några få klick, så får din utvalda mottagare ett e-postmeddelande som förklarar de superenkla stegen som behövs för att lösa in gåvan.

Ge bort ett presentmedlemskap idag

Vad är inkluderat?

Du kan välja att ge antingen ett 1-årigt eller 6-månaders presentmedlemskap. Presentmedlemskap är engångsabonnemang och förnyas inte.

Presentmedlemskapet inkluderar följande fördelar med den kompletta planen:

  •     Obegränsad släktträdsstorlek och obegränsad fotolagring
  •     Tillgång till MyHeritages 12,7 miljarder historiska poster
  •     Automatiska Record Matches för släktträdet
  •     Automatiska Smart Matches™ till miljontals släktträd
  •     Instant Discoveries™ som består av personupptäckter och fotoupptäckter
  •     Tree Consistency Checker – Släktträdsgranskare – som identifierar misstag och inkonsekvenser i släktträdet
  •     Obegränsad användning av MyHeritage In Color™ och MyHeritage Bildförbättrare

Hur man ger bort ett presentmedlemskap

För att köpa ett presentmedlemskap, besök vår Presentmedlemskapsida.

Välj tid hur länge gåvan ska vara – antingen  6 måndader eller 1 år, och klicka på ”Fortsätt”.

Du kommer att bli ombedd att logga in på ditt MyHeritage-konto eller registrera dig gratis om du ännu inte är MyHeritage-användare. Det krävs ett konto för presentgivaren för att MyHeritage ska kunna skicka meddelanden om gåvan (t.ex. för att meddela dem att presenten har mottagits och använts), men det kontot behöver inte vara ett betalkonto. Du kommer sedan till beställningssidan.

Beställningsida

Beställningsida

Ange mottagarens namn och e-post och lägg till en personlig hälsning till mottagaren om du vill.

Vi lägger snart till alternativet att välja ett leveransdatum inom sex månader från inköpsdatumet och om ett leveransdatum inte har valts skickas din gåva samma dag som du köper presentmedlemskapet. Det här är perfekt för att till exempel tajma in leveransen av gåvan till någons födelsedag.

Ange betalningsinformationen och slutför din beställning. Gåvan debiteras en gång och förnyas inte automatiskt.

Ett bekräftelsemeddelande skickas till din e-post.

Du får också ett e-postmeddelande samma dag som din gåva levereras.

Att få ett presentmedlemskap

Mottagaren av din gåva kommer att få ett e-postmeddelande från MyHeritage som meddelar dem om deras gåva med ytterligare instruktioner. Så här löser de in det:

Presenten har kommit fram! Mottagaren klickar på ”Kom igång” för att fortsätta och ”aktivera” presentmedlemskapet.

Presenten har kommit fram! Mottagaren klickar på ”Kom igång” för att fortsätta och ”aktivera” presentmedlemskapet.

Aktivera ett presentmedlemskap. Presentkoden är redan ifylld. Mottagaren behöver bara klicka på ”Fortsätt”.

Aktivera ett presentmedlemskap. Presentkoden är redan ifylld. Mottagaren behöver bara klicka på ”Fortsätt”.

Ett popup-fönster visas för att skapa ett gratis MyHeritage-konto (för icke-MyHeritage-användare) eller för att logga in på ett befintligt konto.

När medlemskapet är aktiverat klickar mottagaren på ”Starta ditt släktträd” och det är allt!

Om ett presentmedlemskap inte aktiveras inom en vecka skickas en påminnelse via e-post till mottagaren.

Om mottagaren redan har ett släktträd med en annan tjänst kan de följa dessa instruktioner för att ladda upp det till MyHeritage som en GEDCOM-fil.

Viktig information

Vid slutet av presentmedlemskapsperioden behåller mottagaren tillgång till sitt MyHeritage-konto och all släktträdsdata och ingenting raderas. Om de vill fortsätta att dra nytta av alla fördelar med ett medlemskap är det upp till dem att förlänga sitt abonnemang (eller så kan du välja att vara snäll mot dem och ge dem ett nytt presentmedlemskap – det är upp till dig).

Om du har gett bort presenten till någon och de inte vill ha den, behöver du inte oroa dig! Du kan be vår kundsupport att överföra den till någon annan. Om du har gett bort presentmedlemskapet till någon och det visar sig att de redan har ett betalkonto på MyHeritage, kan du också överföra det till någon annan. Medlemskapstiden börjar inte förrän presenten aktiveras av mottagaren (med upp till 6 månader), så ingen tid går förlorad. Gåvan måste aktiveras inom 6 månader från leveransen till mottagaren och sedan börjar den.

Slutsats

Ett presentmedlemskap på MyHeritage är en fantastisk julklapp eller födelsedagspresent. Det är det perfekta sättet att introducera någon du bryr dig om, till den härliga släktforskningsvärlden, och hjälpa dem att upptäcka sin familjehistoria. Välj ett 6-månaders eller 1-års medlemskap och njut av 50% rabatt på våra vanliga priser. Om du redan är abbonent kan du dela din passion för släktforskning med någon annan. Om du känner till en släkting eller en vän som använder MyHeritage och tycker om det, överraska dem med ett presentmedlemskap, så kommer det att gälla med deras befintliga konto på MyHeritage.

Vi hoppas att du kommer att ha glädje av produkten!