Visa oss era förbättrade och färglagda foton och ni har chansen att vinna ett pris!

Visa oss era förbättrade och färglagda foton och ni har chansen att vinna ett pris!

MyHeritage Bildförbättrare och MyHeritage In Color™ är nu tillgängliga för gratis obegränsad användning under en hel månad!

För att fira detta håller vi en tävling på sociala medier för dina förbättrade och färglagda familjefoton. När erbjudandet upphör den 10 september väljer vi ut tre lyckliga vinnare som kommer att få gratis komplett-abonnemang på MyHeritage för ett år! De kommer att njuta av fri tillgång till allt innehåll och alla funktioner på MyHeritage, likom alla 12,5 miljarder historiska poster, Smart Matches™, Record Matches, Instant Discoveries™ – och naturligtvis obegränsad användning av Bildförbättraren och MyHeritage In Color™ långt utöver denna månads erbjudande.

Hur man kan delta:

  • Förbättra och färglägg dina favoritfoton med Bildförbättraren och MyHeritage In Color™. Om ni har historiska fotografier som har någon berättelse bakom är det fantastiskt.
  • Lägg upp bilderna på Twitter, Facebook eller Instagram och skriv några detaljer om fotot. Använd hashtaggen #Förbättratochfärglagt och tagga @MyHeritageSverige i ditt inlägg.
  • För att visa omvandlingen, se till att du också publicerar originalbilden. Eller ladda ner fotot som en jämförelse, sida vid sida, för att visa originalet och den förbättrade och färglagda versionen sida vid sida.Det är allt!

Om vi gillar ditt inlägg kommer vi att kontakta dig privat för att få mer information om historien bakom det. Vi kommer att presentera några hedersomnämnanden förutom vinnarna.

Klicka här för att se några av de fantastiska resultaten från vår framgångsrika familjefototävling.

Lycka till! Vi väntar med spänning på era bidrag.