MyHeritage DNA: Den perfekta julklappen till det perfekta priset

MyHeritage DNA: Den perfekta julklappen till det perfekta priset

MyHeritage DNAJulen ligger runt hörnet och att köpa den perfekta presenten till alla på din lista kan vara uttröttande och att undersöka vad som är bäst för varje ålder, personlighet eller intresse kan vara extremt tidskrävande. Hur kan man då hitta något som är meningsfullt men spännande, roligt men ändå pedagogiskt och i rätt tid men som ändå behåller sitt värde på lång sikt?

Julen har kommit tidigt! Köp MyHeritage DNA för ett speciellt julpris!

Så här kan ett MyHeritage DNA-kit uppfylla alla krav på din checklista och det är den perfekta presenten till alla på din lista.

Det är meningsfullt:

Det är svårt att argumentera mot att det finns något mer meningsfullt i livet än familjen. MyHeritage DNA hjälper dig att upptäcka nya släktingar som du aldrig tidigare har träffat, genom att matcha ditt DNA till andras DNA. Vår enorma globala databas gör att du kan hitta fler DNA-matchningar över hela världen än de flesta andra DNA-tester. Sammanslut er genom gemensamma anor och bygg upp ert släktträd tillsammans med avancerade tekniska funktioner. Vem vet, den här tiden nästa år kommer de kanske att vara med på familjens julfest!

MyHeritage DNA

Upptäck nya släktingar med DNA-matchningsteknologin

Det passar för alla:

Till skillnad från många presenter som är riktade till specifik demografi, är upptäckten av ens ursprung något som fascinerar alla, oavsett kön eller livsstil. Efter att ha tagit ett MyHeritage DNA-test får du en etnicitetsuppskattning baserat på det DNA som du har ärvt från dina förfäder. Detta är ett fantastiskt tillfälle att lära sig mer om vad som gör dig unik, genom att utforska de etniciteter och kulturer som representeras i ditt DNA. Etnicitetsberäkningen berättar om de geografiska regioner som dina förfäder härstammar från, bland de 42 etniciteter som vi stöder. Du kommer att få insikt i dina förfäders rötter i ett animerat och engagerande format som är kul för alla åldrar att titta på och dela.

Tänk att få en sån här personlig etnicitetsuppskattning:

Det är tidlöst:

Julklappstrender kan komma och gå, men MyHeritage DNA är en present som erbjuder livstidsvärde. Även efter att du avslöjar din ursprungliga etnicitetsuppskattning och hittar släktingar genom vår DNA-matchningsteknik, får du uppdateringar om nya DNA-matchningar när den globala databasen på MyHeritage DNA expanderar . Faktum är att ju fler familjemedlemmar som testar sig med MyHeritage DNA, desto fler möjligheter blir det att hitta ytterligare släktingar. Du kan till och med upptäcka DNA:t hos era gemensamma förfäder genom vår avancerade kromosomläsare! Dessutom är vår robusta genealogiska plattform smidigt integrerad med dina DNA-resultat – som erbjuder en livstid av spännande nya familjehistoriska upptäckter och tillgång till vår växande databas med 9,3 miljarder historiska dokument.

MyHeritage DNA

Du får nya uppdateringar om DN-matchningar även efter att du har fått dina första resultat

Det är överkomligt:

MyHeritage DNA erbjuds nu till ett speciellt helgpris – ingen anledning att vänta på något ytterligare erbjudande. Detta låga pris kommer inte att vara länge, så se till att du får en start på din julshopping och beställ nu. Med MyHeritage DNA kommer du att ge dina nära och kära en väldigt speciell gåva som de kommer att uppskatta för alltid. Köp dina kit idag, för att garantera leverans i tid till julen!

Köp MyHeritage DNA till ett speciellt julpris! Missa inte tilfället!