MyHeritage avslöjar Netta Barzilai`s familjehistoria

MyHeritage avslöjar Netta Barzilai`s familjehistoria

Netta Barzilai, vinnare av 2018 Eurovision Song Contest, besökte nyligen på MyHeritage huvudkontor för att avslöja sin otroliga familjehistoria och MyHeritage DNA-resultat. Nettas DNA- och familjehistoria är en del av vårt One Big Family-projekt där vi samarbetar med några av de största stjärnorna i Eurovisions historia för att avslöja deras familjehistorier genom MyHeritage DNA-test och familjehistorisk forskning.

För många fans representerar Nettas musik en mångfald av ljud och effekter. Hennes DNA-resultat och fascinerande familjehistoriska upptäckter speglar samma unika mix.

Var hennes MyHeritage DNA-resultat så mångfaldiga som hennes musik? Vem i hennes familj hade störst inflytande på den konstnär hon är idag?

Se det emotionella avslöjandet här:

Netta var förväntansfull och fascinerad genom hela vårt familjehistoriska avslöjande. Fotografier, poster och MyHeritage DNA-resultat visade Netta den varierande blandningen av influenser som har format henne till den hon är idag.

Se hela historien om Netta’s släktforskning och MyHeritage DNA-resultat.

Netta är en av 45 Eurovision-stjärnor som kommer att upptäcka sina familjers förflutna och avslöja sina MyHeritage-DNA-resultat som en del av vår One Big Family-projekt.

Förutom One Big Family-projektet, är vi som Presenterande Partner av Eurovision Song contest 2019 glada att presentera lanseringen av vår MyHeritage Eurovision site!

Besök vår Eurovision Fun Zone, där du kommer att upptäcka din Eurovision Doppelgänger med vår nyligen lanserade Eurovision Look-alike App eller testa din Eurovision-kunskap med våra roliga interaktiva frågesporter! Dela din look-alike och frågesportresultat med vänner och familj och utmana dem att göra detsamma!

MyHeritage Eurovision Bus Tour är på väg till en europeisk stad nära dig! Hitta bussen och sjung dina favorit Eurovision-låtar för en chans att vinna ett VIP-paket till 2019 Eurovision Song Contest! Du kommer också att njuta av en härlig Eurovision-stämning och träffa flera Eurovision-stjärnor, tidigare och nuvarande, som ingår i vårt One Big Family-projekt.

Kan du inte vänta på bussturen? Köp en limited-edition DNA kit med tema Eurovision. Dessa vackert utformade kit utgör den perfekta presenten till alla Eurovision-fans!

Beställ ditt kit idag!

Det finns många fler spännande meddelanden i horisonten när vi nedräknar till 2019 Eurovision Song Contest. Besök MyHeritage Eurovisions webbplats dagligen för att hålla dig uppdaterad!