Online-evenemang på MyHeritage i Oktober

Online-evenemang på MyHeritage i Oktober

Vill du stärka din släktforskning före julhelgerna? Delta gratis i våra onlinesessioner och lär av experter inom släktforskning och DNA. Samla dina DNA-frågor för interaktiva DNA-frågor och svar, lär dig ”receptet” för att korrekt lägga till människor i ditt släktträd och mycket mer.

Facebook Live-sessioner

Ingen föranmälan krävs för dessa sessioner: du kan gå med dem direkt från vår Facebook-sida. Besök helt enkelt sidan när sessionen är planerad att starta och leta upp för livevideosändningen högst upp i flödet. Vi rekommenderar att du följer vår Facebook -sida för att få ett meddelande när vi går live. Du kommer att kunna ställa frågor i kommentarerna, och talarna kommer att svara på dem i slutet av sessionen.

Kan du inte vara med på en livesession? Inga problem – du kan fortfarande njuta av alla inspelade FB Live-sessioner i avsnittet Videos på MyHeritage Facebook-sida.

 

Måndag, 4 oktober, 2 P.M. EDT

Ämne: DNA Q&A
Talare: Diahan Southard
Beskrivning: Följ med oss på en öppen Q&A-session med DNA-drottningen, grundaren av din DNA-guide Diahan Southard.

Onsdag, 6 oktober, 8 A.M. EDT

Ämne: Familjehistorisk forskning i Skottland på MyHeritage
Talare: Chris Paton
Beskrivning: Chris Paton, professionell släktforskare för Skottlands Greatest Story – forskningstjänst – kommer att granska tips och råd för att forska om dina skotska anor med MyHeritage.

Måndag, 25 oktober, 2 P.M. EDT

Ämne: Välkommen till My Family Tree: Ett protokoll för att lägga till en ny person
Talare: Thomas MacEntee
Beskrivning:: När du forskar upptäcker du en ny förfader som borde läggas till i ditt släktträd på MyHeritage. Släktforskningsexperten Thomas MacEntee kommer att visa dig hur du skapar ett ”recept” så att du kan inkludera all nödvändig information och dra nytta av MyHeritages släktträdsfunktioner.

Fråga experten

Den kostnadsfria webbserien Ask the Expert hålls av vår släktforskningsexpert, Daniel Horowitz, varje torsdag klockan 13.00. Varje vecka fokuserar Daniel på ett annat ämne, från att använda användbara MyHeritage-funktioner till att söka i de historiska dokumentsamlingarna och uppmanar användare att ställa frågor och rådgöra med honom.Klicka här för att registrera dig till kommade sessioner.

Som alltid ser vi fram emot att se er på våra sessioner!