Online-sessioner på MyHeritage i januari

Online-sessioner på MyHeritage i januari

Efter ett långt och svårt år ser vi fram emot ett ljust och fruktbart år 2021. Med det nya året kommer många resolutioner, vår favorit är att spendera mer tid på din släktforskning!

MyHeritage-teamet producerade 195 Facebook-lives på olika språk under 2020 och förde ihop användare över hela världen för att dela vår passion för släktforskning och DNA. Feedbacken var fenomenal, med hundratals kommentarer på sessionerna under året, vilket gav små ljusglimtar under en tid av sådant mörker. Shelly skrev ”Tack för att ni gjorde 2020 uthärdligt med många av era FB-lives”, Göran kommenterade ”Mitt arv har gett mig många timmars glädje … Jag önskar att jag kunde dela det med alla.” Du hittar alla inspelade Facebook Live-sessioner i avsnittet videor på vår Facebook-sida, den engelska och den svenska, och många av webbseminarierna är tillgängliga för gratis visning på MyHeritage Kunskapsbas.

Vi är glada att kunna ge dig mer informativa och engagerande online-sessioner under de kommande månaderna.

Facebook Live-sessioner

Gå över till MyHeritage Facebook-sida för att delta! Vi har hållit sessioner från olika talare om familjehistoria och DNA. Facebook Live-sessioner kräver ingen förhandsregistrering – besök bara vår sida när evenemanget är planerat att starta. Du ser live-videon högst upp i flödet. Under sessionen är du välkommen att lämna dina frågor i kommentarerna så att talaren kan svara på dem live.

Nedan följer de kommande Facebook Live-sessionerna från MyHeritage (Dessa är sessioner på engelska):

January 6, 1 P.M. EST

Ämne: Säkerhetskopiera dina släktforskningsprojekt

Talare: Dick Eastman

Beskrivning: Den erfarna släktforskare Dick Eastman visar hur du säkerhetskopierar dina släktforskningsprojekt för det kommande året.

January 11, 2 P.M. EST

Ämne: Utforska genetiska grupper på MyHeritage

Talare: Shahar Tenenbaum

Beskrivning: Shahar, QA-chef från MyHeritage-teamet ger en översikt över MyHeritages nya genetiska grupper, som visar ditt ursprung i mer än 2100 geografiska regioner.

January 13, 9 A.M. EST

Ämne: Frågor och svar om släktforskning

Talare: Daniel Horowitz

Beskrivning: Vår släktforskningsexpert Daniel vill höra dina familjehistoriska frågor! Låt oss veta vad vi kan hjälpa dig med, och han svarar på dina frågor live.

January 18, 2 P.M. EST

Ämne: Hitta bilder av förfäder: Att sätta ett ansikte på namnet

Talare: Andy Likins

Beskrivning: En familjehistoriker baserad i Colorado Springs, Colorado, Andy Likins har forskat på sitt släktträd i över 35 år. Kom och hör hans familjehistoriska berättelse och framgångar med MyHeritages fotoverktyg.

January 20, 11 P.M. PT (2 A.M. EST)

Ämne: Mina MyHeritage-upptäckter

Talare: Elisabeth Zetland

Beskrivning: Elisabeth är en av medlemmarna i MyHeritages släktforskningsteam, och hon kommer att dela med sig av sina otroliga familjehistoriska upptäckter med MyHeritage.

January 25, 2 P.M. EST

Ämne: Vad finns i DIN släktforskningsverktygslåda?

Talare: Thomas MacEntee

Beskrivning: Lär dig mer om nya resurser för din släktforskning från släktforskare och pedagog Thomas MacEntee.

January 27, 1 P.M. EST

Ämne: Använd MyHeritage-verktyg för att starta din släktforskning

Talare: James Tanner

Beskrivning: Veteransläktforskaren James Tanner kommer att ge råd om hur du startar din forskning med MyHeritage-verktyg som du kanske inte känner till.

Vi hoppas att se dig där!