Snart händer det – MyHeritage LIVE!

Snart händer det – MyHeritage LIVE!

Sedan den enorma framgången med vår första internationella användarkonferens i Oslo, Norge, har MyHeritage-användare räknat dagarna till nästa MyHeritage LIVE-konferens.

Väntan är äntligen över! MyHeritage-teamet är nu på plats och håller på med de sista förberedelserna för MyHeritage LIVE 2019 i Amsterdam.

Vi väntar med spänning på att välkomna hundratals MyHeritage-användare från 45 länder runt om i världen som har rest till Amsterdam för detta speciella evenemang. Deltagarna kommer att ha möjlighet att lära sig av världskända talare om allt det senaste inom släktforskning och DNA, ställa frågor, utvidga sina kunskaper och ge feedback. De kommer att träffa andra MyHeritage-användare och blanda sig med MyHeritage-personal och experter.

Vi vill sprida kunskapen till så många MyHeritage-användare som möjligt över hela världen – även de som inte kan delta personligen. För detta ändamål är vi glada att meddela att vi kommer att erbjuda en live-stream av våra släktforsknings- och DNA-föreläsningar. Vi vill se till att varje MyHeritage-användare kan ha nytta av alla expertråd och visdom om släktforskning och DNA som kommer att delas i helgen.

Information om Live Stream

Från och med den 7 september, klockan 9:00 Amsterdamtid (för att beräkna tiden i din lokala tidszon, använd en tidszonomvandlare), har du möjlighet att välja att streama antingen vårt DNA-spår eller släktforskningsspår via MyHeritage LIVE-webbplatsen live2019.myheritage.com eller genom att besöka vår Facebook-sida för att följa oss via Facebook Live.

Glöm inte att kolla i konferensschemat så att du kan planera vad du vill se.

Conference schedule Saturday, September 7, 2019.

Conference schedule Saturday, September 7, 2019.

Konferensschema för söndag, 8 september, 2019.

Konferensschema för söndag, 8 september, 2019.

Förutom alla föreläsningar genom livestream kommer det att finnas massor av intressanta tillkännagivanden och överraskningar.

Se till att hålla dig uppdaterad med allt som händer under konferensensen genom att följa hashtaggen #MyHeritageLIVE på Facebook och Twitter.

Kommer du att vara med oss på vår live stream? Låt oss veta i kommentarerna nedan vilken föreläsning eller föreläsningar du tror kommer bli mest spännande