Vad är nytt på MyHeritage: Vår grundare och VD Gilad Japhet talar om RootsTech 2023

Vad är nytt på MyHeritage: Vår grundare och VD Gilad Japhet talar om RootsTech 2023

Vi hade en fantastisk tid på RootsTech, världens största släkthistoriska konferens. Det var ett nöje att se så många bekanta ansikten och träffa många nya vid årets släktforskningsevenemang. Fredagen den 2 mars njöt deltagarna av en exklusiv session med Gilad Japhet, grundare och VD för MyHeritage, där han delade detaljer om våra nyligen släppta funktioner och andra spännande uppdateringar som snart kommer upp från MyHeritage.

Se inspelningen av Gilads session

 

Gilad inledde sitt föredrag med att dela med sig av en fascinerande upptäckt från sin egen släktforskning, som en hyllning till sin far, Gideon Japhet, som gick bort för 10 år sedan. Berättelsen är inspirerande och den innehåller viktiga genealogiska takeaways. Se videon för att få veta mer!

Gilad talade sedan om MyHeritages otroliga svit av fotofunktioner, senast AI Time Machine™, som låter dig ombilda dig själv som en av dina förfäder. Gilad delade med sig av exempel på sig själv och några av våra teammedlemmar i en mängd olika historiska teman.

Därefter beskrev Gilad det otroliga värdet av cM Explainer™, en gratis ny funktion som är en gamechanger inom genetisk genealogi genom att avsevärt förbättra relationsförutsägelser för DNA-matchningar. Under presentationen ledde Gilad publiken genom flera av de unika funktionerna som gör cM Explainer™ så kraftfullt.

Gilad talade också om färgkodning för släktträd, en gratis ny funktion som gör släktträden lättare att navigera och även vackrare. Han presenterade även flera produktförbättringar som lagts till tillsammans med färgkodning.

Slutligen gav Gilad en smygtitt på en exklusiv ny fotofunktion som kommer att släppas mycket snart. Fler stora meddelanden är på väg, så håll utkik!