Gratis militära dokument: Markerar 100 år sedan slutet av första världskriget

Gratis militära dokument: Markerar 100 år sedan slutet av första världskriget

Under 1914-1918 deltog mer än 100 länder i första världskriget. Det uppskattas att det fanns omkring 37 miljoner civila och militära offer, med 7 miljoner civila och 10 miljoner soldater dödade i kriget.

1918, den 11:e timmen på den 11:e dagen i den 11:e månaden, slutade första världskriget officiellt. Armisticeavtalet undertecknades av Tyskland och de allierade markerade ett slut på den långa och smärtsamma konflikten.

I år markeras 100 år sedan Armistice Day, den dag då vi kommer ihåg de som kämpade och dog i kriget. När vi kommer ihåg de uppoffringar de modiga soldaterna från hela världen gjorde, är det ett passande tillfälle att reflektera över de personliga bidrag som våra förfäder gjorde.

Är du nyfiken på vad din familj gjorde i första världskriget? För att fira århundradet av krigets slut, erbjuder vi gratis militära journaler och dokument på MyHeritage SuperSearch från och med den 8-16 november 2018.

Militära dokument är värdefulla resurser som ger insikt om livet för de som tjänstgjorde, liksom deras familjer. Med dessa register lär du dig om dina förfäder, hedrar deras minnen och deras service till sitt land. Genom att bevara denna information ser historierna och bilderna för kommande generationer till att din familj aldrig kommer att glömma sitt bidrag.

Sök i våra militära dokument gratis för att lära dig mer om din familjs engagemang under första världskriget och andra militära konflikter.

Var medlemmar i din familj involverade i första världskriget? Berätta om din familjs historier i kommentarerna nedan.