Endast för en begränsad tid: Förbättra dina foton GRATIS

Endast för en begränsad tid: Förbättra dina foton GRATIS

Som den främsta destinationen att arbeta med historiska foton, uppgraderar vi på MyHeritage ständigt de verktyg vi erbjuder för att förbättra dina foton. Vi har precis släppt en ny, förbättrad modell för färgåterställning, funktionen inom MyHeritage In Color™ som återställer nyanserna i blekta färgfoton.

För att markera tillfället erbjuder vi GRATIS och obegränsad användning av MyHeritage In Color™, Fotoförbättraren och Fotoreparation, från idag, 24 januari till 5 februari, 2022!

Förbättra dina foton

MyHeritages fotofunktioner ger dig möjligheten att minnas och skapa en djupare koppling till din släkthistoria..

  • Fotoreparation: fixar repor och skador i foton
  • MyHeritage In Color™: färglägger svartvita foton och återställer färger i blekta färgfoton
  • Fotoförbättrare: ger skarp fokus till suddiga ansikten

Vanligtvis kan du förbättra ett begränsat antal bilder gratis, med obegränsad åtkomst som endast ges till betalande prenumeranter. Under detta tidsbegränsade erbjudande kommer du dock att kunna reparera, färglägga och förbättra så många foton du vill även utan ett betalabonnemang.

Hur man använder Fotoreparation, MyHeritage In Color™, och Fotoförbättraren

För att komma igång kan du besöka antingen MyHeritage In Color™– eller Fotoförbättraren och ladda upp ditt foto. Färgläggning och förbättring tar bara några ögonblick efter att ditt foto har laddats upp. När du har färglagt ett foto med MyHeritage In Color™ får du ett alternativ att förbättra det med Fotoförbättraren och vice versa.

Alternativt kan du logga in på ditt MyHeritage-konto och antingen ladda upp nya foton eller förbättra befintliga foton i avsnittet Foton. Klicka bara på bilden du vill förbättra och klicka på knapparna som visas i det övre högra hörnet. Fotoreparation är för närvarande endast tillgängligt från fotosidan.

Du kan hitta mer information och instruktioner om hur du använder MyHeritage fotoverktyg i den här artikeln från vår kunskapsbas: MyHeritage Fotofunktioner: Vad de är och hur man använder dem

Missa inte denna chans att blåsa nytt liv i dina gamla familjebilder! Erbjudandet upphör den 5 februari 2022, så fortsätt och förbättra dina foton nu.

Förbättra dina foton