Folk är fascinerade över DeepStory!

Folk är fascinerade över DeepStory!

Vi släppte nyligen den fantastiska funktionen DeepStory  som tar familjeberättelser till nästa nivå, så att du kan få bilder på dina förfäder att tala och berätta sina historier. Vi gjorde detta baserat på en fantastisk teknik som vi licensierat från D-ID.

DeepStory har verkligen blivit populärt sedan det släpptes, och det visar hur roligt och övertygande familjeberättelse kan vara. Under de första två veckorna sedan lanseringen har mer än 270 000 LiveStories skapats av MyHeritage-användare. Människor älskar den här nya funktionen och kan inte komma över hur otroligt det är att se sina förfäder och historiska personer berätta sina historier!

Om du inte har provat det själv än, gör det nu och få dina förfäder att tala med DeepStory.

Facebook:

Jennifer Hanna skrev till oss och beskrev hur mycket hon tycker om att använda den nya funktionen:

”Som hängiven släktforskare och utsedd släkthistoriker har jag tyckt att alla MyHeritage-fotoverktyg är otroliga (dvs. färglägga, förbättra och animera) men det här senaste erbjudandet DeepStory är en helt annan nivå. Jag blev så imponerad över hur lätt det var att använda. Kvaliteten på slutprodukten är över mina vildaste förväntningar och hur ljudet synkroniseras perfekt med min förfaders foto….det är så verklighetstroget! Hon berättar verkligen sin historia för oss!”

Twitter:

Marie Antoinette har varit speciellt inspirerande på DeepStory:

Bloggar:

DNA Family Trees’ Larry Jones påpekar i sin korta instruktionsvideo hur cool DeepStory är och hur man aldrig har sett något liknande förut! ”Det här är häpnadsväckande!” Han fortsätter: ”Det är som en känslomässig healer, det är en fantastisk sak. Deep Nostalgia™ var coolt. Det här, att höra min familjeberättelse och med hennes läppar göra det trovärdigt… Om detta inte gör att du vill skaffa en prenumeration… Kudos till alla där. Jag trodde inte att ni skulle toppa den hype ni hade för Deep Nostalgia™, men det gjorde ni!”

Leland Meitzler på Genealogy Blog utbrast: ”Åh, wow… jag har roligare idag än jag har haft i flera år. MyHeritage, som banat väg för så många fotoinnovationer under de senaste åren, har precis släppt en ny funktion som låter din förfader prata (med en bild – inte från graven)! Och jag tyckte att Deep Nostalgia™ var fantastiskt.”

Efter att ha testat DeepStory för första gången fick Rand Seaver från GeneaMusings tårar i ögonen! ”Min första reaktion över att se detta var glädjetårar – och sedan tacksamhet över min mammas liv. Det finns mycket mer i hennes berättelse och jag kommer att skapa fler DeepStory-videor för hennes liv, min fars liv och var och en av mina morföräldrars liv och förmodligen min mors morföräldrars liv.” Vi väntar med spänning på att se dina framtida DeepStories, Randy!

Roberta Estes från DNA Explained provade DeepStory på sig själv. Hon hoppas att DeepStory kommer att uppmuntra hennes familjemedlemmar att ladda upp foton av förfäder som hon inte har sett tidigare, och DeepStoryär ett underbart incitament att göra just det.

The Genealogy Guys skapade sin första DeepStoryoch påpekade hur lätt den är att använda: ”Den är lätt att använda och producerar en intressant biografisk video.”

Media:

Bland dussintals recensioner täcktes DeepStoryockså på CNET: ”… du kan se din mormor berätta om var hon föddes och hur hon träffade din morfar, och se medföljande bilder av deras bröllop, hem och barn, när hon pratar.”

DeepStorypresenterades i TechCrunch: ”Med debuten av DeepStoryger MyHeritage den senaste AI-tekniken från D-ID direkt till konsumenterna.”

I Make Use of säger Alvin Wanjala att det finns ett imponerande element i MyHeritages DeepStory-funktion, i den tekniska prestationen bakom funktionen.

Vi är rörda och inspirerade av alla vackra LiveStories och underbara feedback ni har delat med oss – fortsätt med det!

Och för er som inte har provat denna fantastiska funktion än, gå över till myheritage.se/livestory och prova.

Inspirerande exempel:

Grundare och VD för MyHeritage, Gilad Japhet, delade en fascinerande DeepStoryom sin farfar, Chaim Japhet (se den första kommentaren för del 2):

I det här DeepStory-exemplet låter släktforskaren Annette Diane Kapple sin förfader Nancy Melvin Hicks presentera sig och läsa upp ett brev som hennes son skrev, från det amerikanska inbördeskrigets stridsfront:

Släktforskaren Miles Meer skapade en DeepStoryom sin farfarsfar och hans smutsiga affärsmetoder under förbudet i USA:

John Reid från Canada’s Anglo-Celtic Connections fick sin förfader Braham Cohen att berätta historien om sin bror Edwards liv, ur hans synvinkel.

Edward Cohen (1895-1917)

MyHeritage-användaren Matthew Kerns, som leder Wild West Facebook-grupp, skapade en spännande DeepStoryom livet för Texas Jack John Baker Omohundro (1846 –1880), även känd som ”Texas Jack”. Texas Jack var en amerikansk frontier scout, skådespelare och cowboy.

Dela din DeepStory för en chans att vinna!

Vi älskade att se några av DeepStorysom våra användare skapade och delade, så mycket att vi lanserar en tävling för att vinna en gratis MyHeritage komplett-abonnemang och 3 MyHeritage DNA-kit! Skapa helt enkelt en DeepStoryoch dela den via din favoritkanal för sociala medier (eller e-post) för en chans att vinna.

Så här deltar du:

Skapa en DeepStoryom en av dina förfäder – det är enkelt och roligt! Klicka här för att lära dig hur och få några tips om hur du skapar en fantastisk DeepStory.
Dela DeepStorypå Twitter, Facebook, Instagram eller TikTok
Var noga med att tagga MyHeritage (@myheritage eller @myheritage_sverige) och använd hashtaggen #mydeepstory i beskrivningen. För att vara säker på att vi ser era inlägg, vänligen maila oss också en länk till din DeepStorypå: historia@myheritage.com

Lycka till! Vi väntar med spänning på att se dina förfäder berätta sina historier.