Fira våren med gratis födelseregister på MyHeritage

Fira våren med gratis födelseregister på MyHeritage

Varje år, när vinterkylan smälter bort, kommer våren och ger en ny början. Vi är glada att kunna erbjuda dig en chans att undersöka familjens början, med gratis tillgång till födelseregister under en hel vecka från 18–24 april 2021.

Födelsedokument är en otroligt värdefull resurs för släktforskning. Beroende på land och historisk tid där de dokumenterades kan de ge en mängd information om dina förfäder – inte bara namn, datum och platser utan också information om ytterligare familjemedlemmar och detaljer om omständigheterna kring födelsen. Dokumenten utfärdas vanligtvis inom några dagar efter födseln och innehåller föräldrarnas namn. De kan också innehålla detaljer om föräldrarna, t.ex. födelseort och ålder, samt antalet ytterligare barn och deras religiösa tillhörighet.

Före mitten av 1900-talet ägde de flesta födelser rum hemma, och många födelseregister från den perioden noterar hemadressen.

MyHeritages samling av födelsedokument innehåller 115 samlingar som innehåller totalt 1 144 541 613 enskilda poster från hela världen. Några av samlingarna innehåller index som hjälper dig att ta reda på var födelseposten finns, medan andra innehåller den faktiska bilden av posten.

Normalt är födelseposter gratis att söka, men för att se hela posten eller lägga till det i ditt träd behöver du ett dataabonnemang eller ett komplett abonnemang på MyHeritage. Den här veckan har du dock full tillgång till alla dessa poster helt gratis.

Klicka här för att söka i MyHeritages födelseregister nu – vem vet vad du kan upptäcka om dina förfäder?